Life

Soprana Smaranda Drăghici Pâslaru a încetat din viață. Artista din Constanța avea 35 de ani

Smaranda Drăghici - Pâslaru, una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a încetat din viață.
31.01.2022 | 23:47
Soprana Smaranda Draghici Paslaru a incetat din viata Artista din Constanta avea 35 de ani
Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit. Când va fi condusă pe ultimul drum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața şi-a păstrat graţia şi surâsul, în ciuda faptului că a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă, care i-a adus sfârșitul. Solista originară din Constanța a decedat luni, 31 ianuarie, la numai 35 de ani.

Regretata Smaranda Drăghici – Pâslaru a lăsat în urma o durere foarte mare în sânul familiei și în inima soțului, un coleg cu care se căsătorise recent. Artista și Mihai Pâslaru și-au unit destinele în septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Soprana și colegul de teatru trăiau o frumoasă poveste de dragoste din anul 2017, de aici și suferința pe care o simte în momentul de față soțul acesteia.

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit. Când va fi condusă pe ultimul drum

„A plecat iubita mea, Smaranda… Îngerașul meu este acum printre alți îngeri. Vă rog să fim alături de ea pentru ultima dată. Drum bun iubirea mea”, este mesajul lăsat de soțul sopranei pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cei care au cunoscut-o pe regretata Smaranda Drăghici – Pâslaru îi pot aduce un omagiu până în cursul zilei de miercuri, 2 februarie 2022, la ora 11:00, la casa Albastră-parter.

Faimoasa soprană va fi condusă pe ultimul drum la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, acolo unde va fi avea loc slujba de înmormântare, la ora 13:00.

ADVERTISEMENT

Cine a fost regretata soprană Smaranda Drăghici – Pâslaru

Smaranda Drăghici – Pâslaru s-a născut pe 4 august 1986, la Constanța. A absolvit Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, secţia Muzică – canto şi pian. Apoi a urmat Conservatorul.

De asemenea, fost una dintre cele mai admirate și apreciate soprane, fiind mereu constantă în spectacole. A avut numeroase roluri în arii celebre, atât la teatru, cât și pe scenele amplasate în aer liber.

ADVERTISEMENT

Totodată, Smaranda Drăghici – Pâslaru se distingea prin apariţiile sale cu farmec de epocă, rafinament și eleganță. A fost mereu discretă și a preferat să stea acunsă în umbra propriei voci, fugind de etalări și extravaganță.

Foarte mulți prieteni și apropiați au lăsat numeroase mesaje în social media. Cuvinte frumoase și amintiri plăcute au fost scoase la iveală de cei care au iubit-o și i-au ascultat muzica.

Smaranda Drăghici – Pâslaru, plânsă în domeniul profesional

„Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski plânge! Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor.

Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Cum va fi lumea noastră fără Smaranda?

Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovki plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, a transmis Teatrul Național De Operă și Balet Oleg Danovski pe Facebook.

ADVERTISEMENT