Life

Soprana Smaranda Drăghici Pâslaru a încetat din viață. Artista din Constanța avea 35 de ani

Smaranda Drăghici - Pâslaru, una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane ale Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a încetat din viață.
31.01.2022 | 23:47
Soprana Smaranda Draghici Paslaru a incetat din viata Artista din Constanta avea 35 de ani
Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit. Când va fi condusă pe ultimul drum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața şi-a păstrat graţia şi surâsul, în ciuda faptului că a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă, care i-a adus sfârșitul. Solista originară din Constanța a decedat luni, 31 ianuarie, la numai 35 de ani.

Regretata Smaranda Drăghici – Pâslaru a lăsat în urma o durere foarte mare în sânul familiei și în inima soțului, un coleg cu care se căsătorise recent. Artista și Mihai Pâslaru și-au unit destinele în septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Soprana și colegul de teatru trăiau o frumoasă poveste de dragoste din anul 2017, de aici și suferința pe care o simte în momentul de față soțul acesteia.

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit. Când va fi condusă pe ultimul drum

„A plecat iubita mea, Smaranda… Îngerașul meu este acum printre alți îngeri. Vă rog să fim alături de ea pentru ultima dată. Drum bun iubirea mea”, este mesajul lăsat de soțul sopranei pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cei care au cunoscut-o pe regretata Smaranda Drăghici – Pâslaru îi pot aduce un omagiu până în cursul zilei de miercuri, 2 februarie 2022, la ora 11:00, la casa Albastră-parter.

Faimoasa soprană va fi condusă pe ultimul drum la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski, acolo unde va fi avea loc slujba de înmormântare, la ora 13:00.

ADVERTISEMENT

Cine a fost regretata soprană Smaranda Drăghici – Pâslaru

Smaranda Drăghici – Pâslaru s-a născut pe 4 august 1986, la Constanța. A absolvit Colegiul Naţional de Arte Regina Maria, secţia Muzică – canto şi pian. Apoi a urmat Conservatorul.

De asemenea, fost una dintre cele mai admirate și apreciate soprane, fiind mereu constantă în spectacole. A avut numeroase roluri în arii celebre, atât la teatru, cât și pe scenele amplasate în aer liber.

ADVERTISEMENT

Totodată, Smaranda Drăghici – Pâslaru se distingea prin apariţiile sale cu farmec de epocă, rafinament și eleganță. A fost mereu discretă și a preferat să stea acunsă în umbra propriei voci, fugind de etalări și extravaganță.

Foarte mulți prieteni și apropiați au lăsat numeroase mesaje în social media. Cuvinte frumoase și amintiri plăcute au fost scoase la iveală de cei care au iubit-o și i-au ascultat muzica.

Smaranda Drăghici – Pâslaru, plânsă în domeniul profesional

„Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski plânge! Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor.

Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Cum va fi lumea noastră fără Smaranda?

Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovki plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, a transmis Teatrul Național De Operă și Balet Oleg Danovski pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Artista din România care ”l-a pus pe jar” pe fiul lui David Beckham:...
Artista din România care ”l-a pus pe jar” pe fiul lui David Beckham: ”Trebuie să mă respecte”
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri!...
Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri! La ce nu vrea să renunțe miliardarul român
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la...
Moștenirea controversată a lui Henry Kissinger: Lovituri de stat și genocide, de la khmerii roșii și Vietnam la războiul din Ucraina
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se...
Cum arată locul de vechi al Ronei Hartner din cimitirul Bellu? Acolo se odihnește și tatăl artistei GALERIE FOTO
Este doliu pe scena politică! MARCEL CIOLACU...
Este doliu pe scena politică! MARCEL CIOLACU...
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV
Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre procesul cu Antena 1 și oferta PRO TV
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!