Life

Iubita lui Selly are o mamă superbă. Ce trăsături a moștenit Smaranda Știrbu de la ea

Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, este foarte discretă legat de familia sa. Singura excepție făcută de tânăra studentă la Medicină a fost de 8 martie.
09.03.2022 | 13:59
Iubita lui Selly are o mama superba Ce trasaturi a mostenit Smaranda Stirbu de la ea
Iubita lui Selly, asemănare izbitoare cu mama sa. Cum arată mama Smarandei Știrbu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Selly are o mamă superbă, de la care a moștenit multe dintre trăsăturile fizice. Adolescenta se mândrește cu cea care i-a dat naștere, motiv pentru care a postat o imagine de Ziua Internațională a Femeii.

Iubita lui Selly, asemănare izbitoare cu mama sa. Cum arată mama Smarandei Știrbu

Smaranda Știrbu și mama sa seamănă ca două picături de apă. Au aceeași formă a nasului și a gurii, singura diferență fiind culoarea podoabei capilare. Femeia și-a vopsit părul și are o nuanță diferită față de cea a fiicei sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ambele au aceeași privire caldă și un zâmbet timid în colțul gurii, lucru foarte ușor de remarcat. Iubita vloggerul Selly are toate motivele să fie bucuroasă că are o mamă tânără și cu un spirit viu.

Deși nu a vorbit despre familia sa, tânăra care se pregătește să devină medic, nu ascunde faptul că are alături părinți care o susțin în tot ce face. În plus, cei dragi sunt mulțumiți de evoluția sa și de relația cu artistul de la 5GANG.

ADVERTISEMENT
Smaranda Știrbu și mama sa
Smaranda Știrbu și mama sa. Sursa foto: Instagram.com

Cu ce se ocupă părinții lui Selly

Pe de cealaltă parte, Selly, pe numele din buletin Andrei Șelaru, a discutat în urmă cu ceva timp despre familia sa și meseriile pe care le au părinții. Cântărețul a fost sprijinit întotdeauna și niciodată nu a primit remarci negative de la cei dragi.

„Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. 

ADVERTISEMENT

Au fost însă de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel”, spunea Selly în urmă cu aproape 3 ani despre familia sa, la prima ediţie „The Artist Awards”, scrie click.ro.

În prezent, artistul este cel mai cunoscut vlogger din România, iar de curând a ajuns la cifra de aproape 3 milioane de urmăritori pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT