Life

Smash sau pass? Reacția Biancăi Comănici când a trebuit să spună dacă e atrasă de Emil Rengle: „Mi se pare un tip inteligent”

Bianca Comănici a comentat câteva nume de băieți cunoscuți în cadrul emisiunii pe care o realizează cu Ștefan Ciuculescu pe canalul de Youtube Wownews. Cine a primit SMASH, dar PASS?
07.08.2022 | 16:25
Smash sau pass Reactia Biancai Comanici cand a trebuit sa spuna daca e atrasa de Emil Rengle Mi se pare un tip inteligent
Bianca Comănici, vedetă Kanal D. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei a acceptat provocarea „Smash or pass” și a spus cu ce fel de băieți s-ar vedea, din lista prezentată, dacă ar fi posibil.

Bianca Comănici, atrasă de Bogdan Medvedi

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acești termeni, „smash” și „pass”, vă spunem că e vorba despre un joc în care se dau poze cu fete sau băieți pe care i-ai dori pentru o noapte sau ceva mai mult. Cei care trec castingul primesc „smash”, iar cei care nu sunt pe gustul tău, „pass”.

ADVERTISEMENT

Bianca nu e pusă pentru prima oară să aleagă între diferite nume masculine cunoscute, doar că de data asta pe listă s-a aflat și coregraful Emil Rengle!

Fosta iubită a lui Livian Pop a comentat mai multe nume, împreună cu Ștefan Ciuculescu, colegul ei de la emisiunea pe care o realizează pe pagina de YouTube Wownews.

ADVERTISEMENT

Fiecare a spus ce personaj celebru îi e pe plac. Când a venit vorba de Emil Rengle, Bianca a strâmbat puțin din nas, fiind conștientă, însă, de bisexualitatea dansatorului. A spus că nu e deloc pe stilul ei și că probabil nici ea nu ar fi pe placul lui, la o adică.

Emil Rengle nu e pe gustul ei

„Bogdan Medvedi… Mama l-a plăcut foarte mult. A participat la niște show-uri unde a cântat. E un băiat foarte drăguț. Are iubită, din ce știu. Are ochii drăguți, dar nu e chiar SMASH

ADVERTISEMENT

Tony Lopez îmi place că e epilat, dar nu…”, sunt câteva dintre aprecierile făcute de Bianca Comănici la Wownews.

Când a venit vorba de Rengle, plecat între timp la distracție la Untold, în Cluj Napoca, Bianca și-a mai nuanțat părerea.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la ceva interviuri cu el. Mi se pare un tip inteligent, dar nu e stilul meu deloc”, a spus vedeta Kanal D. Și Ștefan Ciuculescu a avut câteva comentarii interesante cu privire la fetele care rulau pe ecran, pe care le puteți auzi în videoclipul de mai sus.

ADVERTISEMENT