Life

Smiley a cerut-o de nevastă? Gina Pistol, fericită alături de artist, cu un inel suspect la mână – Foto

18.06.2020 | 18:02
Smiley a ceruto de nevasta Gina Pistol fericita alaturi de artist cu un inel suspect la mana  Foto
ADVERTISEMENT

Gina Pistol are o relație de mai bine de 4 ani cu Smiley, însă au păstrat flacăra iubirii ascunsă.

În vârstă de 38 de ani, prezentatoarea emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, nu se mai ferește de ochii lumii, iar în ultima vreme a postat imagini în care apare cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie în care apare cu Smiley îi arată pe cei doi foarte fericiți, iar Gina afișează și un inel suspect de logodnă pe mână dreaptă.

Gina Pistol, cerută de soție?

Deși nu au dat semne că vor să se căsătorească, cu toate că își trăiesc intens dragostea, Gina Pistol și Smiley sunt presați de fani să facă pasul cel mare. Ultima imagine în care cei doi apar o arată pe Gina în timp ce afișează un inel suspect de logodnă.

ADVERTISEMENT

Admiratorii au conchis că ar fi vorba despre o cerere în căsătorie, însă vedeta TV nu a făcut, încă, declarații pe marginea subiectului.

Ținând cont de faptul că au ținut ascunsă relația câțiva ani, n-ar fi de mirare ca logodna să o anunțe abia după nuntă 🙂

ADVERTISEMENT
Gina Pistol a lăsat se se vadă inelul primit în dar, care pare a fi de logodnă
Gina Pistol a lăsat se se vadă inelul primit în dar, care pare a fi de logodnă

” Sufletele care nu se simt se uită. Poți sta departe de omul drag, dar să fii cu sufletul lângă el, sau poți să fii aproape de cineva într-o relație, dar cu toate astea să fii foarte departe.

Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole.

ADVERTISEMENT

A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor…Nu ne ascundem!”, a declarat Gina Pistol, pentru revista viva.ro.

Smiley, fericit în izolare alături de iubita lui

Cântărețul a vorbit pentru prima dată despre relația cu Gina Pistol. El a mărturisit că iubita lui este cea care îl încurajează și îi ridică moralul atunci când are nevoie.

De asemenea, Smiley a vorbit și despre perioada petrecută în izolare cu partenera sa de viață. Din spusele artistului, cei doi au trecut testul pandemiei.

” Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea.

Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește)

Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu.”, a declarat Smiley, în primul lui interviu de când a făcut publică relația cu Gina Pistol, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT