Life

Smiley a băut până n-a mai știut de el. Când și cu cine s-a întâmplat

16.05.2020 | 17:43
Smiley a baut pana na mai stiut de el Cand si cu cine sa intamplat
ADVERTISEMENT

Smiley și-a amintit de una din cele mai crunte beții, de acum câțiva ani, într-un club. Artistul nu este foarte bun prieten cu alcoolul, iar de asta și-a dat seama în urmă cu mai mult timp.

Smiley, beție cu Moga și Randi

Andrei a fost la un party într-o discotecă împreună cu Moga și Randi acum câțiva ani, iar de atunci susține că știe cât trebuie să bea pentru că și-a dat seama că organismul lui nu e foarte rezistent la alcool.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și prezentatorul de la PRO TV spune că în momentul în care își dă seama că nu mai articulează cum trebuie cuvintele se oprește din băut. Acela e semnalul.

„Nu știu cum am ajuns acasă”

Muzicianul spune că acea experiență îl bântuie și acum. A băut atât de mult încât nu se mai putea ține pe picioare așa că s-a pus pe o canapea și avea senzație că nu mai era nimeni în locul respectiv, totul învârtindu-se în capul lui.

ADVERTISEMENT

„Am mers în club cu niște prieteni, eram și cu Marius Moga, și cu Randi, cu mai mulți. La un moment dat am trecut de pragul ăla, m-am dus mai departe și am impresia că m-am așezat pe o canapea și mă uitam în jurul meu, mi se părea că e gol clubul”, își amintește Smiley, scrie libertatea.ro.

„Mă gândeam că m-au lăsat singur pe acolo și nu știam dacă mai știu să ajung unde trebuia să ajung. Am intrat în panică”, a completat prezentatorul emisiunii „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns acasă, nu știu cum am ajuns, cu un taxiu ceva, dar eram la modul panicat că nu înțelegeam unde sunt băieții, de ce m-au lăsat singur. Cred că unul dintre prieteni m-a dus acasă. După care la vreo oră a ajuns și Moga, și portarul i-a zis că pe mine m-au adus pe brațe acasă”, a adăugat Andrei Maria, pe numele său din buletin.

 

Tags: