Life

Gina Pistol, dezvăluiri despre Smiley și ziua lui: ”Orice cadou de la mine pălește în fața darurilor primite de la Dumnezeu”

Smiley a împlinit 39 de ani și, cu ocazia zilei de naștere a artistului, Gina Pistol a vorbit despre cadourile pe care i le-ar putea face bărbatului cu care se iubește.
27.07.2022 | 12:06
Gina Pistol dezvaluiri despre Smiley si ziua lui Orice cadou de la mine paleste in fata darurilor primite de la Dumnezeu
Smiley a împlinit 39 de ani, iar Gina Pistol a dezvăluit ce îl bucură pe artist și ce cadouri îi poate face / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, a împlinit 39 de ani, astăzi, pe 27 iulie 2022. Așa cum era și de așteptat, Gina Pistol și fetița, micuța Josephine, i-au fost alături artistului, frumoasa parteneră de viață a lui Smiley dezvăluind, în exclusivitate pentru FANATIK, care este cadoul ideal pentru cântăreț.

Smiley a împlinit 39 de ani! Ca cadou îi face Gina Pistol

În exclusivitate pentru FANATIK, Gina Pistol a vorbit despre copilul pe care îl are cu Smiley, dar și despre aniversarea celor 39 de ani pe care i-a împlinit cântărețul. Și, fără să ascundă că este destul de greu să găsească un cadou pentru iubitul ei, Gina Pistol a vorbit despre lucrurile care îl împlinesc, cu adevărat, pe bărbatul de lângă ea.

ADVERTISEMENT

Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (cu o a doua sarcină, n. red.). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil (râde, n. red.).

Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii (luate pe nepregătite, n. red.). Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el”, a spus Gina Pistol pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Care este cadoul ideal pentru Smiley? Gina Pistol, dezvăluiri de ziua de naștere a cântărețului

Când vine vorba de cadoul ideal pentru Smiley, recunoaște Gina Pistol, lucrurile se cam complică. Mai exact, ne-a dezvăluit frumoasa prezentatoare TV, Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu Maria, are cam tot ce își dorește. Și, mai important, este foarte fericit.

”Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, spune Gina Pistol pentru FANATIK.

Care este cea mai mare împlinire a lui Smiley, la 39 de ani?

Iar când vine vorba de fericirea lui Smiley, Gina Pistol este convinsă că vine din familie și muzică. ”Cea mai mare împlinire este, cu siguranță, copilul pe care îl avem. Apoi cariera lui, tot ce a făcut el a fost cu dăruire și a crescut foarte frumos. Dar cu copilul nu pot concura, este un copil minunat, este atât de fain, de mișto…”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

De ziua lui Smiley, Gina Pistol nu a pus însă la punct vreo petrecere surpriză pentru că artistul este ocupat cu munca. ”Vom petrece timp împreună, dar el are ceva de filmat. El va munci de ziua lui, deci nu va fi vreo petrecere”, a precizat Gina.

Gina Pistol, despre fiica ei și a lui Smiley: ”Va deveni o femeie foarte frumoasă, foarte isteață”

Marea bucurie a lui Smiley, dar și a Ginei Pistol, este adusă de felul în care li s-a schimbat viața de când o au pe Josephine, fetița care are aproape un an și jumătate deja. ”Uneori stăm și ne uitam la ea, dimineața sau seara, sau când petrecem mai mult timp, și ne dăm seama că nici nu îndrăzneam să ne dorim mai mult. (…)

Are ce e mai frumos de la amândoi. Are momente când seamănă cu Andrei și anumite expresii și momente când seamănă cu mine. Ea s-a schimbat foarte mult în aceste luni și a devenit din ce în ce mai finuță, mai fetiță, mai drăgălașă și cred că va deveni o femeie foarte frumoasă, foarte isteață și foarte simpatică, așa, funny”, ne-a spus Gina Pistol.

De altfel, atunci când se gândește la viitorul fiicei sale și a lui Smiley, Gina Pistol își dorește doar să o vadă fericită pe micuță. ”Eu, ca și părinte pentru ea, mi-aș dori foarte mult să fie liberă din toate punctele de vedere. Nu aș vrea ca eu, ca părinte, sau societatea, să o îngrădească în vreun fel, pur și simplu vreau să fie fericită și liberă. Orice alege ea o să o încurajez.

Oricum, e greșit să credem că parcursul nostru în viață se poate repeta prin copilul nostru. Destinul meu este al meu, destinul copilului este al lui. Ea va avea, la rândul ei, experiențele sale, greșelile ei, adică… Poate va alege să fie altceva, om de știință, inginer, este fix alegerea ei. Eu vreau doar să fie un om liber, fericit, împăcată cu alegerile ei”, mai spune prezentatoarea TV.

Smiley, la 39 de ani! Carieră serioasă, bani fără număr și o familie minunată

Smiley a împlinit 39 de ani și, deja, se poate lăuda cu realizări cât se poate de serioase pe toate planurile. Cu o carieră solidă în spate, atât în muzică, cât și în televiziune, Andrei Tberiu Maria este una dintre cele mai cunoscute figuri din România.

Prezentatorul de la Românii au Talent și jurat la Vocea României, Smiley a lansat nenumărate piese care ocupă primele locuri în clasamentele muzicale de la noi. Succesul pe care îl are în muzică i-a adus și o situație financiară de invidiat, firmele pe care le deține obținând profituri impresionante. De exemplu, în ultimii ani, Ha Ha Ha Production ocupă primul loc în domeniu, cu o cifră de afaceri de aproape două milioane de euro și un profit care depășește 150.000 de euro.

Relația cu Gina Pistol, Smiley și prezentatoarea TV de la Antenă fiind unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, are deja o vechime de câțiva ani buni, cei doi fiind binecuvântați, anul trecut, în primăvară, și cu apariția primului lor copil, o fetiță, Josephine.

ADVERTISEMENT