Life

Smiley a lansat filmul “Mai mult de-o viață”. “E inspirat din povestea pe care o trăiesc. Eroul e femeia pe care o iubesc”

Smiley a prezentat filmul integral "Mai mult de-o viață", proiectul său de suflet, în care Gina Pistol s-a implicat direct. Scurtmetrajul este inspirat de emoțiile trăite de artist de-a lungul vieții.
18.03.2022 | 12:37
Smiley a lansat filmul Mai mult deo viata E inspirat din povestea pe care o traiesc Eroul e femeia pe care o iubesc
Smiley a lansat filmul "Mai mult de-o viață"
ADVERTISEMENT

Proiectul lui Smiley este unul unic pe piața muzicală din România. Acesta a călătorit în timp de la 7 la 50 de ani pentru a spune o poveste de iubire care se transformă în timp.

Smiley a lansat filmul “Mai mult de-o viață”. “E inspirat din povestea pe care o trăiesc. Eroul e femeia pe care o iubesc”

Smiley și-a lansat scurtmetrajul “Mai mult de-o viață” pe canalul său de YouTube. În cele aproape 18 minute, artistul a făcut o călătorie în timp de la 7 la 50 de ani în dorința de a transpune cu ajutorul muzicii și a cinematografiei o frumoasă poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Astfel, fanii îi pot vedea pe erou mai întâi în postura de adolescent, apoi de om matur care își trăiește viața alături de jumătatea sa. Filmul a fost împărțit în 5 episoade.

“Am experimentat călătoria în timp cu ajutorul muzicii, a poveștilor și a filmului. Am retrăit exuberanța începutului de viață, dar și apăsarea ridurilor din colțul ochilor, ca la 50 de ani.

ADVERTISEMENT

A fost o călătorie frumoasă și tumultuoasă, cu tristeți și fericire, cu lacrimi și exuberanță, cu agonie și extaz, ca orice poveste de viață în mai multe acte. Mai mult decât atât, filmul acesta a fost un experiment curajos pentru noi. Ne-am propus ceva ambițios căruia nu-i puteam bănui parcursul, cu multe zile de filmare, racorduri, locații, artificii epice.

Ca orice drum nebătătorit a adus cu sine greul, dar și satisfacția”, a spus Smiley la lansarea filmului.

ADVERTISEMENT

Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 10 zile, atât ziua cât și noaptea, în diferite locații. Gina Pistol i-a fost în tot acest timp aproape și a petrecut ore întregi la machiaj pentru a avea ridurile și expresiile unei persoane de 50 de ani.

Scenariul a fost scris de Iuliana Moga, iar regia semnată de Kobzzon. Toată muzica folosită în filmul “Mai mult de-o viață” a fost compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT