Life

Smiley a lansat „Locul sfinţeşte omul”, primul episod din serialul său ”Mai mult de-o viaţă” / Video

Smiley a lansat pe canalul de YouTube primul episod din serialul său muzical ”Mai mult de o viață”. Un feat între el și DOC, ”Locul sfintește omul” aduce în prim-plan o copilărie trăită în România de acum 30 de ani.
26.11.2021 | 11:56
Smiley a lansat Locul sfinteste omul primul episod din serialul sau Mai mult deo viata  Video
ADVERTISEMENT

Joi, 25 noiembrie, Smiley a lansat primul episod din serialul său muzical. Colaborarea pe care a făcut-o cu prietenul său de viață DOC –  ”Locul sfințește omul” – este un scurtmetraj al unei povești de prietenie și iubire între doi băieți și o fată, despre o copilărie trăită în Pitești, în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Artistul a lansat prima parte a serialul muzical ”Mai mult de o viață”

“Povestea mea a început la Piteşti şi mereu voi spune asta, indiferent pe unde mă vor purta paşii. Este locul care mă ştie pe mine, care îmi ştie povestea şi care nu mă lasă să uit de unde am plecat”, spune Smiley despre primul episod din serialul său muzical, într-un comunicat HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT

Povestea de prietenie a celor trei copii de la acea vreme este transpusă acum în clipul video prin ochii celor care astăzi au ajuns la maturitate.

Oamenii mari de acum care au conștientizat cât de important este să nu îți uiți ”rădăcinile”, locul de unde ai plecat și cine ți-a fost și a rămas aproape indiferent de situație.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cântărețul spune că prin prima parte a serialului muzical și-a dorit să își retrăiască copilăria, să își amintească de locurile și de oamenii care l-au format ca om.

Dar și de primele sentimente ce s-au transformat de-a lungul anilor în povești de suflet frumoase sau mai puțin frumoase, pe care nimeni și nimic nu le va putea șterge din mintea sa.

ADVERTISEMENT

Smiley, despre scurmetrajul muzical ”Locul sfintește omul”

” ‘Locul sfinţeşte omul’ vorbeşte despre amprenta pe care o lasă locul şi oamenii din copilărie în fiecare dintre noi, acea magie comună care face ca noi să rămânem conectaţi peste timp chiar dacă am crescut, ne-am schimbat şi am plecat pe unde ne-a purtat viaţa.

Locul în care ne naştem şi creştem, prieteniile pe care le legăm în copilărie, sentimentele care se nasc atunci, dar cărora abia mai târziu ştim să le dăm nume, ne scriu şi ne construiesc pe noi ca oameni mari.

ADVERTISEMENT

Cred că relaţiile din copilărie pot călători şi rezista mai mult de-o viaţă, iar felul în care se transformă ele depinde de fiecare în parte”, a mai spus juratul de la SuperStar despre scurtmetrajul muzical.

Serialul va mai avea alte cinci piese

După această lansare, Smiley urmează să mai urce pe YouTube alte cinci piese care stau la baza primului său serial muzical ”Mai mult de o viață”.

Serialul are la bază un scenariu scris de Iulian Moga, în regia lui Kobzzon, muzica fiind compusă în studiourile HaHaHa Production în colaborare cu Cat Music.

ADVERTISEMENT
Tags: