Life

Smiley a publicat primele imagini din culisele noului sezon Românii au talent. Cu cine a dat nas în nas

Smiley a publicat primele imagini din culisele noului sezon Românii au talent, care vine cu surprize uriașe pentru telespectatori.
11.10.2021 | 12:04
Smiley a publicat primele imagini din culisele noului sezon Romanii au talent Cu cine a dat nas in nas
ADVERTISEMENT

Smiley a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini din cel de-al 12-lea sezon al show-ului Românii au talent de la PRO TV, căci filmările au început deja.

Cântărețul și prezentatorul celui mai longeviv concurs de talente din România le-a arătat fanilor cam cum se desfășoară o zi de filmări.

ADVERTISEMENT

Smiley a dat la un moment dat, nas în nas cu cei doi noi jurați ai emisiunii de la PRO TV. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Smiley, imagini din culisele noului sezon Românii au talent

După cum toată lumea știe deja, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost înlocuiți cu actorii amintiți mai sus.

ADVERTISEMENT

„N-am dormit aici. Mă simt ca și cum aș fi dormit aici. Începem o nouă zi de filmare într-o formulă nouă”, spune Smiley în timp ce îi filmează pe noii jurați.

Fanii show-ului au avut ocazia să vadă una dintre ținutele pe care Andra o va purta în cadrul preselecțiilor. Nevasta lui Cătălin Măruță este surprinsă îmbrăcată extrem de elegant, zâmbind de pe scenă în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Românii au talent începe în fiecare an în luna februarie. Show-ul se întinde până în primăvară cu semifinalele și finala live.

În ediția 12, Dragoș Bucur și Bobonete, noii încorporați, vor analiza cu atenție fiecare moment. Cei doi sunt convinși că vor avea ce vedea.

ADVERTISEMENT
smiley
Imagini postate pe Instagram de Smiley, din culisele Românii au talent

Dragoș Bucur și Bobonete, la masa juraților

Dragoș a declarat pentru ziarul Click faptul că este sigur că și în noul sezon vom asista la povești impresionante de viață și la talente pe care nu și le-ar fi imaginat nimeni.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat. O emisiune care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent. E o bucurie să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”, a declarat Dragoș Bucur, unul din noii jurați pentru Click.

Din juriul Românii au talent au făcut parte de-a lungul timpului mai multe persoane publice cunoscute și iubite de o țară întreagă. Pe lângă Florin Călinescu, la masa juraților s-au mai aflat de-a lungul celor 11 sezoane Bebe Cotimanis, dansatorul și coregraful Mihai Petre și Mihaela Rădulescu.

 

ADVERTISEMENT