Life

Smiley a răbufnit în mediul online. Partenerul Ginei Pistol, declarații tăioase: „Până când?!”

Smiley a răbufnit în mediul online în urma comentariilor din ce în ce mai răutăcioase pe care le primește de la anumite persoane.
04.10.2021 | 13:00
Smiley a rabufnit in mediul online Partenerul Ginei Pistol declaratii taioase Pana cand
ADVERTISEMENT

Smiley a scris un mesaj tăios către toți oamenii care comentează lucruri urâte de fiecare dată când el sau iubita lui, Gina Pistol, postează ceva pe Facebook ori Instagram.

Cântărețul nu mai suportă hate-ul pe care îl primește din ce în ce mai des în mediul virtual, mai ales că mulți au început să se lege de fetița sa, Josephine.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la PRO TV le-a adresat un mesaj tuturor celor care nu încap de viața lui, mai ferm ca niciodată.

Smiley, sătul de comentariile răutăcioase ale oamenilor

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc.

ADVERTISEMENT

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire, cu adevărat. Până când?!”, a scris Smiley pe Instastory.

Partenera artistului a devenit ținta răutăților din mediul virtual din ce în ce mai des în ultima perioadă. Gina a fost atacată încă de când a anunțat că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Nici după ce a adus-o pe lume pe Josephine, fanii nu s-au potolit. Ultimele critici pe care cuplul l-a primit a fost pentru că aceștia s-au dus la Festivalul Untold cu micuța lor, aceasta având doar 6 luni.

Gina Pistol, țintă predilectă a cârcotașilor

Unii fani s-au legat inclusiv de fizicul prezentatoarei show-ului Chefi la cuțite. Cineva i-a transmis recent că frumusețea ei s-a cam dus, iar Gina a revenit pentru acea persoană cu un mesaj fabulos.

ADVERTISEMENT

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni.

Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate”, a fost răspunsul pe care Gina i l-a dat acelui ”fan”.

Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a acestui an. Vedeta de televiziune este momentan în concediu de maternitate, fiind înlocuită în producțiile de la Antenă de Irina Fodor.

 

ADVERTISEMENT