Life

Smiley a rămas fără voce! „Intru în pauză vocală”. Ce trebuie să facă juratul de la Vocea României să poată cânta din nou

Smiley a rămas fără voce! Cântărețul, anunț pe rețelele de socializare pentru fani. Ce trebuie să facă juratul de la Vocea României să poată cânta din nou.
06.11.2022 | 22:58
Smiley a ramas fara voce Intru in pauza vocala Ce trebuie sa faca juratul de la Vocea Romaniei sa poata canta din nou
Smiley a rămas fără voce!Ce trebuie să facă juratul de la Vocea României să poată cânta din nou. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a anunțat pe rețelele de socializare că a rămas fără voce. Artistul a spus și ce trebuie să facă pentru a putea cânta din nou.

Smiley a rămas fără voce!Ce trebuie să facă juratul de la Vocea României să poată cânta din nou

Cântărețul a dezvăluit că a rămas fără voce duminică dimineață și abia mai poate vorbi. Acesta a spus și ce trebuie să facă pentru ca vocea să îi revină, anume să ia o pauză vocală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Smiley trebuie să aibă mare grijă la ce bea, ce mănâncă și mai ales la ce temperaturi.

Artistul trebuie să ia și un tratament cu medicamente pentru ca vocea să îi revină și să poată cânta din nou.

ADVERTISEMENT

”Azi m-am trezit… și abia pot să vorbesc. Intru în pauză vocală”, a scris Smiley, pe InstaStory.

Ce a postat Smiley
Ce a postat Smiley. Foto Instagram

Smiley a urmat sfaturile fanilor. Ce a făcut pentru a-i reveni vocea

Juratul de la Vocea României a postat pe rețelele de socializare și un truc la care a apelat pentru a putea să-și recapete vocea cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost propus chiar de fanii săi, care i-au sărit imediat în ajutor după ce au aflat că Smiley nu mai poate vorbi.

„La recomandarea voastră, orez cu lapte”, a scris artistul.

Dar se pare că Smiley nu a mâncat singur orezul cu lapte, ci alături de cea mai iubită ființă din viața sa, fiica lui și a Ginei Pistol, Josephine.

ADVERTISEMENT

Smiley a făcut o fotografie în care se vede că fetița lui a fost așa interesată de ce mânca el încât a vrut să îl atingă cu degețelele. Așa că nu s-a ferit să pună mânuța ei în farfuria cu orez cu lapte a tatălui său.

Smiley va sta acasă câteva zile pentru ca vocea lui să revină, mai ales că este implicat în multe proiecte la TV, dintre care Vocea României și Românii au talent.

Desigur, acesta mai are și concerte sau diverse evenimente private la care trebuie să ajungă, așa că este necesar să îi revină vocea cât mai repede.

ADVERTISEMENT
Tags: