Life

Smiley a rămas interzis la Românii au talent! Cum l-a fermecat dansul la bară al unei concurente

10.04.2021 | 18:19
Smiley a ramas interzis la Romanii au talent Cum la fermecat dansul la bara al unei concurente
ADVERTISEMENT

Smiley a rămas interzis la Românii au talent. Dansul la bară al unei concurente l-a lăsat fără cuvinte pe artist, dezvăluind că a uitat până să și respire.

În ediția din seara zilei de vineri, 9 aprilie, pe scena concursului de talente s-a prezentat o concurentă care i-a lăsat fără aer pe jurați. Tânăra are 30 de ani și este din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Acesta a prezentat un dans la bară, spunând că este o mare pasiune a ei. Spectacolul oferit este unul pe care telespectatorii nu-l vor uita curând.

Smiley a rămas interzis la Românii au talent! Cum l-a fermecat dansul la bară al unei concurente

Natalia Tatarinseva are 30 de ani și este din Ucraina, ea a explicat că dansul la bară este marea ei pasiune: „pentru mine, e ca un sport. E distractiv și totodată parcă îmi cântă corpul și trebuie să arăt asta lumii”.

ADVERTISEMENT

„Cred că talentul meu este să hipnotizez prin dans. În fiecare zi, când mă antrenez, caut să găsesc modalitatea prin care să hipnotizez lumea cu dansul meu,” a adăugat.

Ea a explicat că practică acest sport de 11 ani: „Am început acum 11 ani, când aveam 19 ani. Făceam gimnastică ritmică și mă întrebam ce voi face mai departe”.

ADVERTISEMENT

Smiley a fost primul care s-a declarat hipnotizat: „Natalia, toate mişcările tale au apărut că sunt sub apă. La un moment dat uitasem să respir, îmi ţineam respiraţia”.

„Eram atât de atent la fiecare mişcare încât nu îmi venea să cred că eşti în faţa noastră, că eşti în carne şi oase. Este primul număr de pole dance pe care îl văd din faţă, în cei 11 ani din emisiune. Mă simt dezvirginat în seara asta!”, a adăugat artistul.

ADVERTISEMENT

Florin Călinescu a fost la fel de impresionat: „câtă frumuseţe, câtă duioşie în felul tău de a aborda un lucru atât de greu. Certitudinea mea e că este foarte greu să dansezi la bară atât de încet, efortul este mult mai mare.”

Andra și Alexandra Dinu au fost și ele plăcut surprinse de numărul prezentat: „a fost atât de senzual încât ne-ai făcut să călătorim cu mintea și cu sufletul, și în perioada esta e frumos să călătorim, măcar așa cu mintea și cu sufletul, dacă altfel nu putem”, a spus Andra.

ADVERTISEMENT