Life

Smiley a recunoscut pentru cine a scris melodia ”Ne vedem noi”. Despre cine e vorba

07.10.2020 | 08:46
Smiley a recunoscut pentru cine a scris melodia Ne vedem noi Despre cine e vorba
Smiley a recunoscut pentru cine a scris melodia ”Ne vedem noi”. Despre cine e vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley și Delia au colaborat din nou pe plan muzical, după ce în trecut au cântat împreună melodia „Secretul Mariei” pentru coloana sonoră a unui serial celebru. În urmă cu câteva zile cei doi artiști au lansat piesa „Ne vedem noi”, iubitul Ginei Pistol mărturisind pentru cine a scris versurile.

Melodia care a ajuns pe locul 5 pe canalul de Youtube a fost scrisă pentru nimeni alta decât, prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite”. Dezvăluirea a fost făcută chiar de cântăreț care a ținut să menționeze cum își alintă partenera de viață.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artistul din Pitești pe numele real Andrei Tiberiu Maria, o strigă pe Gina Pistol, „iubita mea”. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani și jumătate și urmează să devină părinții unei fetițe la începutul anului 2021.

Smiley a dezvăluit pentru cine a scris ultima sa melodie

„De obicei nu fac astfel de destăinuiri, dar trebuie să vă mărturisesc că am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea.❤️

ADVERTISEMENT

Acum că știți secretul,🤭 vă rog să o ascultați”, a scris Smiley în mediul online referitor la melodia „Ne vedem noi” pe care o interpretează alături de jurata de la „iUmor”, Delia.

Smiley și Gina Pistol, cuplu de aproximativ 4 ani
Smiley îi cântă Ginei Pistol, la chitară, noua sa melodie. Sursa foto: Instagram.com

În aceeași postare cântărețul și-a rugat fanii să-i scrie în comentarii care sunt versurile care cred că i se potrivesc cel mai bine prezentatoarei de la Antena 1, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Mesajele nu au întârziat să apară, internauții fiind de părere că melodia este o declarație de dragoste extrem de frumoasă. Postarea cântărețului de pe Instagram a strâns în mai puțin de 24 de ore aproape 59.000 de aprecieri și numeroase mesaje.

Cu această ocazie Smiley a postat și o fotografie în care apare alături de iubita sa, în timp ce el cântă la chitară. În ultima perioadă cuplul a dat mai multe din casă, vorbind deschis despre povestea lor de dragoste ținută ascunsă o perioadă bună de timp.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „Românii au talent” și vedeta Antena 1 nu se mai feresc de ochii lumii și încearcă să fie cât mai deschiși legat de viața lor amoroasă, motiv pentru care ambii postează adesea fotografii în care sunt împreună pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT