Life

Smiley, adevărul despre foștii colegi de la SIMPLU. Care mai este, de fapt, relația lor

Smiley a vorbit extrem de deschis despre foștii colegi din trupa SIMPLU. Cântărețul a dezvăluit cum se mai înțelege cu băieții cu care s-a lansat pe piața muzicală în urmă cu ani buni.
14.06.2021 | 16:06
Smiley adevarul despre fostii colegi de la SIMPLU Care mai este de fapt relatia lor
Smiley, adevărul despre foștii colegi de la SIMPLU. Care mai este, de fapt, relația lor. Sursa foto: agentiadepresamondena.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Românii au talent” are foarte multe amintiri frumoase din perioada în care cânta alături de CRBL, Piticu’, Francezu’, Taz și Omu’ Negru. Cei șase tineri au făcut furori și nu este de mirare că lumea se întreabă care este relația lor.

Ei bine, iubitul Ginei Pistol a dat cărțile de față și a dezvăluit cum se înțelege cu foștii colegi de trupă. Smiley ține foarte mult la perioada în care făcea parte din SIMPLU, motiv pentru care are numai cuvinte de laudă despre vremurile de odinioară.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul spune că ține foarte mult la anii în care a cântat alături de vechea trupă pentru că nimeni și nimic nu-i poate scoate din istoria lui de muzician.

Smiley, totul despre foștii colegi din trupa SIMPLU. Cum se înțeleg

Smiley a ținut să mai adauge că păstrează legătura cu foștii colegi de trupă, cu care mai poate fi văzut uneori pe scenă. De altfel, juratul de la „Vocea României” se întâlnește destul de des cu băieții cu care a înființat formația SIMPLU în anul 2000.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artistul spune că nu a fost vorba de nicio ceartă, dovadă că în continuare sunt foarte buni prieteni și mai au colaborări. În plus, se consultă din punct de vedere muzical ori de câte ori au ocazia, asta pentru că fiecare a trecut la o altă etapă profesională.

„Ha, ce amintiri! Trupa SIMPLU e parte din mine ca om și ca artist. A fost o perioadă tare de tot, un pionierat pentru muzica românească și pentru noi ca oameni de muzică, avem atâtea povești, atâtea nopți de entuziasm, de vorbe și planuri, de distracție, de prietenie.

ADVERTISEMENT

Țin enorm la tot ce a însemnat SIMPLU, la toți băieții din trupă, nimeni n-are cum să-i scoată din istoria mea, indiferent ce s-ar scrie”, a declarat Smiley într-un interviu pentru viva.ro.

Smiley, recunoscător pentru perioada SIMPLU

„Cred că în momentul în care noi mai cântăm în diverse ocazii împreună, ne mai auzim, ne mai întâlnim, nu se poate pune în discuție un final, ci mai degrabă o trecere într-o altă etapă umană, profesională, muzicală.

ADVERTISEMENT

Am crescut cu toții și fiecare dintre noi s-a format și a privit înspre o direcție pe care a urmat-o din interior cumva, din suflet. Mai vorbim, ne mai scriem, ne mai ascultăm muzica și ne apucă nostalgia”, a completat vedeta, mai arată sursa citată.

Despărțirea lor nu a fost bazată pe vreun scandal, ci mai degrabă fiecare s-a maturizat și a dorit la un moment dat să încerce și altceva. Smiley este recunoscător pentru trupa SIMPLU, mulțumită căreia a trăit una dintre cele mai frumoase perioade.

Trupa s-a destrămat în anul 2011 când fiecare a dorit să plece pe propriul drum. Chiar dacă iubitul Ginei Pistol și CRBL au rămas în vizorul fanilor, asta nu înseamnă că ceilalți au renunțat la muzică și la dans.

Omu’ Negru, pe numele său real Laurențiu Ionescu, este impresar, Piticu’ (Ionuț Dumitru) cântă și ține cursuri de street dance pentru copii, în timp ce Taz (Alexandru Vaceff) este instructor de dans.

Cât despre Francezu’ (Marius Alexe), acesta și-a urmat pasiunea pentru desen pe care o are de la vârsta de 5 ani. Totodată, confecționează papioane de mână, produse unicat la nou în țară.

ADVERTISEMENT