Life

Smiley, amintiri din perioada în care mergea fără bani la mare. Ce făcea pentru a-și potoli foamea

Smiley a dezvăluit peripețiile prin care a trecut în tinerețe, atunci când mergea la mare fără să dispună de prea mulți bani. Ce făcea artistul pentru a-și potoli foamea?
14.07.2022 | 13:54
Smiley amintiri din perioada in care mergea fara bani la mare Ce facea pentru asi potoli foamea
Smiley și-a amintit cum era să meargă la mare fără bani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În prezent este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. De altfel, Smiley apare și în cadrul mai multor producții de la Pro TV, este jurat la Vocea României și prezintă Românii au talent, totuși, lucrurile nu au fost mereu așa. Cântărețul și-a amintit despre perioada în care mergea la mare fără prea mulți bani.

Smiley, peripeții din tinerețe, când mergea la mare fără bani. Cum își potolea foamea

La fel ca mulți alții, nici Smiley nu avea o situație financiară excelentă în tinerețe. Totuși, avea chef de distracție, iar vara trebuia neapărat să meargă la mare.

ADVERTISEMENT

Aflat weekendul trecut la Neversea, artistul a oferit un interviu pentru emisiunea Vorbește lumea în care a mărturisit că de multe ori a plecat pe litoral fără bani.

În prezent, apare la televizor și este implicat în proiecte importante de la Pro TV, precum Vocea României, SuperStar și Românii au talent, dar în trecut lucrurile nu erau la fel de roz.

ADVERTISEMENT

Iubitul Ginei Pistol nu pleca singur, ci cu prietenii, astfel că de multe ori făceau chetă. În plus, cântărețul a dezvăluit ce mânca pentru a avea cât mai mult timp senzația de sațietate.

„Am dormit pe plajă. Am rămas fără cazare vreo două zile. A fost frumos. Adică, am avut din astea, multe.

ADVERTISEMENT

Am rămas fără bani. Tot timpul rămâneam fără bani când veneam la mare. În ultimele 3-4 zile mâncam un langoș și cu ceva acidulat ca să se umfle în burtă și să nu ți se mai facă foame”, a dezvăluit Smiley.

Totodată, artistul și-a amintit de nebuniile pe care le făcea la mare în acea perioada, despre care spune că nu erau deloc puține.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o grămadă de nebuneli la mare. Am dormit la un moment patru inși într-o cămăruță de 10 metri pătrați în două…Nici măcar…

Era un singur pat și o canapea, ceva, am dormit toți, claie peste grămadă, că nu aveam unde să dormim”, a povestit Smiley.

ADVERTISEMENT
Tags: