Life

Ce cadou a primit Gina Pistol de la Smiley cu câteva zile înainte de a naște. Artistul a făcut totul public

08.03.2021 | 21:17
Ce cadou a primit Gina Pistol de la Smiley cu cateva zile inainte de a naste Artistul a facut totul public
ADVERTISEMENT

Smiley i-a făcut un cadou inedit Ginei Pistol cu ocazia zilei de 8 martie. Cei doi urmează să devină părinți în câteva zile și sunt în culmea fericirii, așteptând cu nerăbdare să-și strângă fetița în brațe. 

Cu un entuziasm vizibil, cei doi țin în continuare legătura cu fanii pe rețelele sociale, iar micuța ar putea veni pe lume în orice clipă, iar prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” are de două săptămâni bagajul pregătit pentru maternitate.

ADVERTISEMENT

De Ziua Femeii, Smiley și-a surprins partenera cu un cadou inedit și s-a gândit să petreacă câteva clipe cu ea înainte să vină pe lume și primul lor copil, pentru că nu știu când vor mai avea parte de momente în doi.

Smiley, cadou de 8 martie pentru Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol au petrecut o zi relaxantă de 8 martie și au ieșit la un restaurant exclusivist, unde s-au răsfățat cu diverse preparate de mâncare. Fetița lor ar putea veni în orice moment, așa că sunt precauți, dar gata să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Într-un story postat pe Instagram, Smiley i-a spus iubitei sale că îi va lua un cadou pe care să-l aibă toată viața. Cu zâmbetul pe buze, Gina Pisto i-a spus că deja există un ccadou pe care îl va avea mereu, referindu-se la copilul care se va naște peste câteva zile.

„Smiley: De 8 martie mă gândeam să îți iau ceva ce o să îți rămână toată viața./ Gina Pistol: Deja mi-ai dat, iubitule, ceva și îmi rămâne toată viața”, a fost conversația dintre cei doi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Smiley și Gina Pistol
Smiley, cadou de 8 martie pentru Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Gina Pistol va naște în această săptămână

Smiley și Gina Pistol vor avea parte de cea mai frumoasă zi din viața lor în această săptămână, când se va naște primul lor copil. Artistul a dezvăluit cum s-au pregătit el și iubita lui pentru acest eveniment și cum se simte prezsentatoarea de la Antena 1 înainte de a deveni mămică.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

ADVERTISEMENT

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a povestit Smiley într-un show onine, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT