Life

Smiley a aflat de ce se teme cel mai mult Gina Pistol. Are legătură cu fiica lor

Smiley a aflat de ce se teme cel mai mult Gina Pistol. Are legătură cu fiica lor, Josephine, în vârstă de 11 luni. Prezentatoarea și-a dezvăluit cea mai mare frică.
24.02.2022 | 23:09
Smiley a aflat de ce se teme cel mai mult Gina Pistol Are legatura cu fiica lor
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a recunoscut de ce se teme cel mai tare atunci când vine vorba despre fiica ei, Josephine. Prezentatoare TV a devenit mămică în urmă cu aproximativ un an și face tot posibilul ca micuța să aibă parte de tot ce e mai bun.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când fetița lor a venit pe lume. Cei doi împărtășesc adesea cu fanii despre cum este viața de părinte.

ADVERTISEMENT

De ce se teme cel mai mult Gina Pistol

În cadrul unui interviu, Gina Pistol a dezvăluit că își face griji pentru Josephine încă de dinainte să se fi născut. Blondina s-a temut mereu că lumea nu va mai fi așa cum o știa. Din păcate, se pare că temerile vedetei s-au adeverit.

“Îmi fac griji pentru copilul nostru de dinainte să se fi născut. Vorbeam cu Andrei ( n.r. Smiley) despre copii, stăteam așa și ne gândeam pe ce lume aducem un copil.

ADVERTISEMENT

Pentru că lumea în care trăim, din păcate, nu mai este lumea pe care o știam eu.

Nu mai știu în ce interviu am fost întrebată care este cea mai mare teamă a mea și am spus: ‘Mi-e teamă să nu mă trezesc într-o zi și lumea pe care o știam eu să nu mai fie la fel’. Și uite că trăiesc teama.”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gina Pistol revine pe platourile de filmare de la Antena 1

Gina Pistol este pregătită să revină pe micile ecrane, după aproape un an în care s-a dedicat creșterii micuței Josephine.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, vedeta a publicat un clip video pe Instastory, acolo unde apare alături de chef Florin Dumitrescu. Și bucătarul a postat câteva imagini cu prezentatoare pe platourile de filmare de la Antena 1.

De altfel, Smiley a declarat, luna trecută, că partenera lui va avea o perioadă aglomerată, acum că s-a întors la filmări.

ADVERTISEMENT

“Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei.

Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: