Life

Smiley, declarații inedite despre Gina Pistol: „Cine știe ce ne rezervă viața”

12.02.2021 | 17:21
Smiley declaratii inedite despre Gina Pistol Cine stie ce ne rezerva viata
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut declarații inedite despre relația cu Gina Pistol, care îi va dărui o fetiță în mai puțin de o lună. Artistul a vorbit despre partenera lui în cadrul unui interviu emoționant și are de gând să pregăteacă noi surprize pentru fani. 

Smiley și Gina Pistol așteaptă cu nerăbdare să se nască primul lor copil și au făcut toate pregătirile necesare pentru venirea micuței. Prezentatorul de la „Românii au talent” a vorbit despre iubita lui și despre fetița pe care așteaptă cu nerăbdare să o strângă în brațe.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de aproape patru ani și întotdeauna au fost discreți atunci când a fost vorba despre relația lor. În toamna anului trecut, Smiley și frumoasa blondină cu vorbit mai mult despre povestea lor de dragoste și despre minunea care urmează să apară în viața lor.

Smiley, declarații inedite despre Gina Pistol: „Cine știe ce ne rezervă viața”

Smiley a vorbit despre partenera lui de viață și despre fetița lor, pe care o așteaptă în mai puțin de o lună. Cântărețul a oferit un interviu de excepție despre viața alături de Gina Pistol și despre surpriza pe care ar vrea să o pregătească în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Artistul a precizat că are de gând să colaboreze la o nouă melodie cu prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, însă nu a menționat când va avea loc acest lucru. De asemenea, Smiley a declarat că blondina are o ureche muzicală foarte bună și că adoră să asculte muzică, fiind convins că acesta este unul dintre lucrurile care îi leagă.

„Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a declarat Smiley, potrivit WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley a mai spus că este pregătit să devină părinte și numără zilele până când se va naște fetița lui și a Ginei Pistol.

„Deşi, încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a continuat îndrăgitul cântăreț.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a ocupat de toate pregătirile pentru camera micuței, iar casa ei și a iubitului ei a fost săptămâni întregi un șantier, motiv pentru care Smiley a recunoscut recent că preferă să stea mai mult la studio decât acasă. Camera fetiței este gata, iar viitorii părinți sunt pregătiți de cea mai frumoasă schimbare din viața lor.

ADVERTISEMENT