Life

Smiley, despre cel mai valoros lucru pe care îl are. Pe ce nu cheltuie banii prezentatorul de la Românii au talent

Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, se declară un artist cumpătat, care nu aruncă cu banii pe fereastră. Prezentatorul de la „Românii au talent” are și un lucru înzestrat.
25.03.2022 | 22:46
Smiley despre cel mai valoros lucru pe care il are Pe ce nu cheltuie banii prezentatorul de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a vorbit foarte sincer despre cel mai valoros lucru pe care-l are, dar și pe ce nu cheltuie banii. Juratul de la „SuperStar România” demonstrează că este o persoană care apreciază banul pentru care muncește.

Smiley, bunuri de valoare. Pe ce nu aruncă banii prezentatorul de la Românii au talent

Smiley recunoaște că cel mai valoros lucru pe care-l deține din punct de vedere financiar este casa de producție muzicală independentă Hahaha Production, în care și-a pus sufletul și foarte mare încredere în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, cântărețul spune că niciodată nu a visat să aibă în garaj mașini foarte scumpe sau să-și petreacă vacanțele în locuri exotice, exclusiviste. Mai mult decât atât, artistul nu investește nici în case sau ceasuri scumpe.

„Studiourile HaHaHa Production. Am visat să am studioul meu de muzică unde să compun, să înregistrez, să mă întâlnesc cu toți cei ca mine. Niciodată nu mi-am dorit ceasuri scumpe, mașini, case, vacanțe exotice.

ADVERTISEMENT

În plus, a devenit și un loc plin de oameni dragi mie, de familie și prieteni”, a spus Smiley într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Iubitul prezentatoarei Gina Pistol și-a deschis studioul de înregistrare în anul 2006 și a început să facă profituri uriașe după mai bine de 5 ani. Și aceasta nu este singura sursă de bani sigură în ceea ce-l privește pe artist.

ADVERTISEMENT

Smiley a strâns o avere din cariera muzicală și cel mai probabil este unul dintre puținii milionari români din acest domeniu. În plus, câștigă bani frumoși din contractele de imagine și faptul că este moderatorul show-ului „Românii au talent”.

Smiley, detalii despre ocupația preferată

În altă ordine de idei, Smiley spune că nu s-ar muta niciodată din România, mai ales că are posibilitatea să călătorească în afara granițelor țării. Cât despre ocupația preferată, artistul a subliniat că este fără doar și poate muzica.

ADVERTISEMENT

„Orice este legat de muzică. Acum, că mi-e dor de concerte, de întâlnirea cu oamenii, de adrenalina pe care mi-o dau băieții mei din #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei, spun că ocupația favorită este cântatul pe scenă”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: