Life

Smiley dezvăluie cu cine seamănă fetița lui și a Ginei Pistol: „Când zâmbește regăsesc niște lucruri”

06.04.2021 | 17:57
Smiley dezvaluie cu cine seamana fetita lui si a Ginei Pistol Cand zambeste regasesc niste lucruri
ADVERTISEMENT

Smiley s dezvăluit cu cine seamănă fetița lui și a Ginei Pistol. Artistul a explicat că în momentul în care micuța zâmbește poate să vadă anumite asemănări. 

În cadrul podcast-ului Fain & Simplu al lui Mihai Morar, Smiley a vorbit despre schimbările din viața lui. El a povestit și cum se înțelege cu Gina Pistol și care este secretul reușitei relației lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au devevit părinți pentru prima oară la data de 9 martie. Ambii au recunoscut că venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat viața.

Smiley dezvăluie cu cine seamănă fetița lui și a Ginei Pistol: „Când zâmbește regăsesc niște lucruri”

Smiley și Gina Pistol nu au distribuit nicio fotografie cu chipul fetiței lor. Mulți dintre fanii celor doi se întreabă cum arată micuța și cu cine seamănă.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a dat câteva indicii internauților: „oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama”.

Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

El a vorbit și despre lucrurile pe care le iubește la partenera sa de viață. Cântărețul a explicat că ei doi se aseamănă destul de mult: „probabil dacă ne-am fi cunoscut mult mai devreme nu am fi rămas împreună, ori că eram eu prea zbuciumat, ori că era ea mult prea nerăbdătoare”.

„Este super jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost m-am simțit excepțional, ne plac același gen de cântăreți, de filme. Ne place aceeași mâncare, suntem asemănători din multe puncte de vedere”, a povestit el.

ADVERTISEMENT

„(…) Nu-mi pune multe întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea, pentru mine, să am un om acasă care știu că mă așteaptă și nu pune la îndoială ceea ce spun legat de programul meu, de ce am eu nevoie, și care îmi oferă ce am nevoie,” a adăugat.

ADVERTISEMENT