Life

Smiley, dezvăluiri despre cum se pregătește Gina Pistol de naștere: „E sindromul mamelor”

28.01.2021 | 15:29
Smiley dezvaluiri despre cum se pregateste Gina Pistol de nastere E sindromul mamelor
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut dezvăluiri legate de cum este viața cu partenera sa și cum se pregătește ea de naștere. Cântărețul a recunoscut că nu este ușor să stea lângă iubita lui în această perioadă, casa fiind un șantier în lucru. 

Gina Pistol așteaptă cu nerăbdare nașterea fetiței și a început să facă reamenajări prin casă, iar Smiley preferă să-și petreacă timpul la studio decât în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a recunoscut că este din ce în ce mai fericit că ziua în care va deveni tată este atât de aproape.

Smiley, dezvăluiri despre cum se pregătește Gina Pistol de naștere

Viața lui Smiley și a Ginei Pistol urmează să se schimbe radical peste o lună, atunci când se va naște fetița pe care  așteaptă de atâta timp. Cei doi fac ultimele pregătiri pentru micuță și au pus la punct casa pentru marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol își petrece timpul în casă, care se află în renovări, motiv pentru care partenerul ei de viață preferă să stea mai mult în studio, așa cum a recunoscut chiar el.

„La mine în casă stau cât mai puțin în momentul de față pentru că este în reconstrucție. E sindromul ăla al mamelor care pregătesc cuibul pentru venirea copilului. E aproape gata totul, suntem pe ultima sută de metri. Mai mult am stat la studio, cu pretextul că am de terminat albumul nou. Începutul lui martie este programat să vină copilul, dar se poate întampla orice.

ADVERTISEMENT

Conștientizez din ce în ce mai mult că mai este o lună și mi se schimbă viața radical. În fiecare dimineață mă trezesc mai entuziasmat decât ziua precedentă. Voi trăi niște lucruri pe care nu le-am mai trăit niciodată. Voi avea un prieten nou”, a declarat Smiley la emisiunea de la Pro TV, „La Măruță”.

Gina Pistol, probleme în ultimul trimestru de sarcină

Gina Pistol se confruntă cu numeroase probleme pe ultima ssută de metri din cauza sarcinii, având simptome specifice acestei perioade. În mai puțin de șase săptămâni, blondina va aduce pe lume primul ei copil alături de Smiley, iubitul ei de aproape patru ani.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că nu este deloc ușor pentru ea să facă față tuturor problemelor și schimbărilor prin care trece corpul ei în aceste momente.

„Am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc.”, a spus vedeta pe InstaStory.

Chiar dacă are probleme, Gina Pistol nu poate renunța la reamenajarea locuinței și este hotărâtă să ducă totul până la capăt.

Este aproape a doua săptămână de când stăm cu casă în renovare. Luni sosește mobilierul pentru camera fetiței! Abia aștept să terminăm. Mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult și nasc.

Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pată pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face că ea, nu există”, a mai precizat blondina.

ADVERTISEMENT