Life

Smiley, dezvăluiri despre fetița sa și a Ginei Pistol. Cu cine seamănă: ”Are nasul…”

03.02.2021 | 13:05
Smiley dezvaluiri despre fetita sa si a Ginei Pistol Cu cine seamana Are nasul
Smiley, dezvăluiri despre fetița sa și a Ginei Pistol. Cu cine seamănă: ”Are nasul...” . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Smiley, pe numele său real, Maria Andrei Tiberiu, a făcut dezvăluiri importante despre fetița sa și a prezentatoarei de la Antena 1, Gina Pistol. Artistul a spus cu cine seamănă bebelușul care se va naște în luna martie. 

Prezentatorul de la „Românii au talent” așteaptă cu sufletul la gură să-și țină în brațe primul copil, până la marele eveniment fiind numai o lună. Cântărețul și iubita sa au pregătit totul pentru venirea pe lume a bebelușul pe care până acum l-au văzut numai la ecografie.

ADVERTISEMENT

Fostul component al formației Simplu a precizat în urmă cu puțin timp, în cadrul unei emisiuni TV, că și-a dat seama cu cine seamănă bebelușul său și al Ginei Pistol. Smiley este de părere că fetița nu i-a moștenit nasul, lucru care îl bucură foarte tare.

Smiley, despre fiica sa. Cu cine seamănă copilul său și al Ginei Pistol

„Fetița este programată să vină pe lume în luna martie. Deja m-am apucat de sală. Glumesc. Nu, nu am o frică, sunt foarte încântat că o să avem o fetiță.

ADVERTISEMENT

La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a declarat Smiley în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Juratul de la „Vocea României” este foarte bucuros că este tată de fată, mărturisind recent că mama sa nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni bunică. Artistul are numai băieți în familia sa, motiv pentru care micuța e așteptată de toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie.

Nu îmi e teamă de nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise”, a dezvăluit iubitul Ginei Pistol în urmă cu ceva timp, în emisiunea de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și cântărețul urmează să devină părinți pentru prima oară la începutul lunii martie. Momentan cei doi nu au vorbit despre numele pe care-l va purta micuța, deși inițial prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” adusese în discuție prenumele „Regina”.

ADVERTISEMENT