ADVERTISEMENT
Life

Smiley, dezvăluiri despre fiica lui și a Ginei Pistol. Ce i-a spus lui Cătălin Măruță despre Josephine

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, a oferit detalii despre fiica sa și a Ginei Pistol. Cântărețul și-a deschis sufletul în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.
Autor: Alexa Serdan | 26.05.2021 | 08:23
Smiley, dezvăluiri despre fiica lui și a Ginei Pistol. Ce i-a spus lui Cătălin Măruță despre Josephine
Smiley, dezvăluiri despre fiica lui și a Ginei Pistol. Ce i-a spus lui Cătălin Măruță despre Josephine. Sursa foto: Instagram.com

Prezentatorul de la „Românii au talent” este fericit și împlinit de când a devenit tată pentru prima oară, lucru care se observă cu ochiul liber pe chipul său. Artistul radiază de bucurie atunci când vorbește de micuța Josephine Ana, venită pe lume pe 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

Bebelușul în vârstă de 2 luni și jumătate se află în centrul universului în familia lui Smiley, care este pregătit pentru orice atunci când vine vorba de copilul său. Vedeta și-a schimbat complet viața de când a devenit tată, în prezent fiind axat pe copil, cât și pe carieră.

Smiley, detalii despre Josephine. Cum se descurcă cu fiica sa și a Ginei Pistol

Smiley a vorbit și despre felul în care arată Josephine. Juratul de la „Vocea României” i-a spus lui Cătălin Măruță că micuța are picioarele lungi încă de când a venit pe lume, în timp ce nasul l-a moștenit de la mama sa, nimeni alta decât Gina Pistol.

În ceea ce privește culoarea ochilor nu se poate vorbi foarte clar. Artistul din trupa Simplu susține că este prea devreme să observe cu cine seamănă în această privință pentru că durează o perioadă până li se limpezesc ochii bebelușilor.

ADVERTISEMENT

„Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă, ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău.

Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă.

Probabil, dacă va avea ochii verzi sau albaștri, va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. 

ADVERTISEMENT

Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley în show-ul „La Măruță” de la Pro TV.

Smiley, un tătic implicat în viața fiicei sale. Ce face cu Josephine

Artistul este foarte implicat în creșterea fiicei sale, acesta fiind și motivul pentru care momentan cariera a trecut în plan secund. Cântărețul s-a obișnuit cu rolul de tată care îl prinde de minune, dezvăluind că o schimbă pe micuța Josephine în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Bebelușul doarme noaptea, cei doi părinți neavând nicio problemă să se trezească mai devreme. De altfel, Smiley a recunoscut că ora de trezire este în jur de 7:30 – 8:00, atmosfera în casa lor fiind una de liniște, pace, mult râs și muzică.

Josephine este cuminte și veselă, lucru care nu poate decât să o bucure pe Gina Pistol și pe iubitul ei. Cei doi se descurcă singuri și doar uneori mai au parte de vizita bunicilor, în momentul de față Smiley obișnuindu-se cu micuța în viața sa.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!