Life

Smiley, dezvăluiri despre momentul care i-a schimbat viața. Gina Pistol a fost implicată

20.02.2021 | 10:28
Smiley dezvaluiri despre momentul care ia schimbat viata Gina Pistol a fost implicata
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut dezvăluiri remarcabile despre momentul care i-a schimbat viața, acela că va deveni tată pentru prima oară. Cântărețul a explicat în cadrul emisiunii „Românii au talent” cum i-a dat iubita sa, Gina Pistol, vestea că este însărcinată. 

Artistul și colega sa de la Pro TV, Andra, au avut un schimb de replici în spaniolă în ultima ediție a show-ului de talent, unde juratul de la „Vocea României” a dezvăluit că frumoasa blondină l-a anunțat că este însărcinată într-un stil foarte amuzant.

ADVERTISEMENT

Fostul component al trupei Simplu i-a spus soției lui Cătălin Măruță care a fost prima replică pe care Gina Pistol i-a adresat-o legat de sarcină. Iubita lui Smiley a folosit o propoziție în limba spaniolă, care l-a lăsat fără cuvinte pe artist.

Smiley, despre momentul când a aflat că va fi tată. Cum a fost

„Mucho embarasada”, a spus Smiley în ultima ediție a emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Mucho embarasada i-am spus eu lui David Bisbal, ca să îi arăt că știu spaniolă, e o glumă desigur”, a declarat Andra.

„Mie așa mi-a zis Gina, știi, la un moment dat mi-a zis «mucho, embarasada, soy embarasada»”, a mai adăugat cântărețul.

ADVERTISEMENT

„Vai, nu cred, ce frumos”, a completat jurata de la Pro TV.

„Și eu eram «mucho», a încheiat Smiley.

Gina Pistol și prezentatorul de la „Românii au talent” anunțau toamna trecută că vor fi părinți pentru prima oară, blondina mărturisind că nu se aștepta să rămână însărcinată pe cale naturală. Vedeta de la Antena 1 a așteptat o zi până să-i dea vestea iubitului ei.

„Am făcut un test de sarcină și ieșise o linie perfectă și una puțin mai ștearsă. (…) Și am așteptat o zi întreagă (n.r- până i-am zis). Am avut o zi grea de filmare și tu voiai să dormi. M-a întrebat când ajung acasă și i-am zis să nu se culce, că trebuie să-i spun ceva.

ADVERTISEMENT

Cred că am ajuns pe la 1.30 dimineața, i-am arătat testul de sarcină și i-am zis: Andrei, cred că sunt însărcinată. Ne uitam unul la altul și râdeam de fericire”, a declarat Gina Pistol în filmarea în care anunța împreună cu Smiley că vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT