Life

Imaginea cu Josephine în fața căreia Laura Cosoi nu a rezistat. Ce i-a transmis actrița lui Smiley

Smiley a surprins-o pe Josephine într-o ipostază de zile mari, în fața căreia nici Laura Cosoi, fosta sa iubită, nu a rezistat. Actrița a avut un mesaj de suflet pentru vedeta de la Pro TV.
07.12.2021 | 11:48
Imaginea cu Josephine in fata careia Laura Cosoi nu a rezistat Ce ia transmis actrita lui Smiley
ADVERTISEMENT

În luna martie a acestui an, Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți. Prezentatoarea de la Antena 1 a născut o fetiță care pare că îi calcă pe urme tatălui ei.

Crescând într-o casă în care mereu se ascultă muzică, Josephine a devenit deja o mică fire artistică și asta pentru că momentele sale de relaxare au loc doar atunci când se aude ceva pe fundal.

ADVERTISEMENT

Josephine ascultă numai Antonio Vivaldi

Fata celor doi oameni de televiziune nu ascultă orice muzică, ci piese clasice, compuse de Antonie Vivaldi, după cum spune chiar prezentatorul de la ”Românii au talent”.

Mai mult decât atât, un ajutor de nădejde pentru cei doi părinți este și motanul familiei. Se pare că Josephine și Gosha au o relația de prietenie foarte strânsă.

ADVERTISEMENT

”Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Josephine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina”, a scris Smiley pe Instagram, în dreptul imaginii cu fiica sa.

Josephine și Gosha stau pe canapea
Josephine, fiica lui Smiley, are deja trăsături de artistă. Sursă foto: Instagram

Laura Cosoi, impresionată de fotografia cu Josephine

Fotografia cu micuța Josephine, căreia părinții au decis să nu îi arate încă fața, a adunat zeci de mii de aprecieri din partea fanilor juratului de la ”Super Star”. Printre cei care au apăsat butonul de like, dar au și lăsat un comentariu în dreptul imaginii de pus în ramă cu Josephine se numără și Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Smiley, deși este căsătorită și are acasă două fetițe, apreciază și se bucură pentru că și artistul se mândrește acum cu familia pe care și-o dorea. După o relație de cinci ani, cei doi au rămas, se pare, în relații bune de amiciție.

”Nici nu știu dacă să mă bucur”

Astfel că, după toate reacțiile celor din mediul online, Smiley a revenit cu o altă scurtă destăinuire din sânul familiei sale.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a mărturisit celor din mediul online că, în urma unei discuții avute cu partenera sa, s-a stabilit faptul că dacă imaginea cu Josephine și Gosha va strânge nu mai puțin de 50.000 de aprecieri, atunci și lui îi va veni rândul să se joace cu motanul.

Mai în glumă, mai în serios, după această decizie, când internauții au “înroșit” butonul de like și astfel s-a depășit pragul de 50.000, cântărețul nu s-a declarat prea încântat de rezultat.

”Hai că am făcut consiliu de familie și la 50.000 de ❤️ îl mângâi pe Gosha. Nici nu știu dacă să mă bucur”, a adăugat ulterior artistul.

ADVERTISEMENT