Life

Smiley, gest neașteptat de când s-a aflat că va deveni tătic. Ce a hotărât pentru bebelușul său cu Gina Pistol 

03.09.2020 | 09:59
Smiley gest neasteptat de cand sa aflat ca va deveni tatic Ce a hotarat pentru bebelusul sau cu Gina Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut un gest neașteptat de când s-a aflat că Gina Pistol îl va face un fericit tătic. Artistul pare să fi luat o decizie odată ce a stabilit cu partenera lui, prezentatoarea Asia Express, cum își vor împărți atribuțiile în următoarea perioadă.

Pentru că deja își ia rolul de viitor părinte foarte în serios, Smiley a decis să facă tot posibilul ca finanțele familiei sale să nu aibă de suferit. Motiv pentru care, artistul care de curând a pierdut și postul de jurat de la Vocea României, are de gând să își contureze într-un mod diferit aspectul financiar.

ADVERTISEMENT

Cântărețul cu o mare priză la publicul român este urmărit de un număr impresionant de persoane și în mediul online. La început de pandemie, Smiley a fost mai activ ca oricând pe rețelele sociale, acolo unde le-a arătat fanilor foarte multe detalii din viața lui cotidiană.

Ce gest neașteptat a făcut Smiley de când s-a aflat că va deveni tătic. A luat decizia pentru bebelușul lui cu Gina Pistol

În unul dintre episoadele lansate pe YouTube a avut-o invitată chiar și pe iubita lui, Gina Pistol. De curând s-a aflat și când va veni pe lume bebelușul lui Smiley cu Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Artistul ar putea deveni un tătic fericit fie la final de 2020, sau chiar la începutul anului viitor, atunci când își va cunoaște fetița sau băiețelul cu prezentatoarea Antena 1. Smiley nu va mai putea fi urmărit la PRO TV în cadrul emisiunii Vocea României.

Oficialii postului de televiziune au decis să nu fie realizat sezonul din acest an și din pricina situației de pandemiei.

ADVERTISEMENT
Smiley, gest neașteptat de când s-a aflat că va deveni tătic. Ce a hotărât pentru bebelușul său cu Gina Pistol 
Smiley nu va mai face parte din juriul Vocea României, în viitorul sezon și pare pus serios pe strâns bani

Smiley pare să fie pus serios pe treabă în această perioadă. După ce programul său s-a eliberat în mod neașteptat și nu va mai avea de mers la filmări pentru Vocea României, cântărețul a hotărât să se implice în mai multe proiecte cinematografice.

Cea mai nouă astfel de colaborare este cea pentru filmul “Legați”, în regia lui Iura Luncașu. Proiectul este, însă, unul ținut la mare secret, în momentul actual.

ADVERTISEMENT

Tot din dorința de a-și suplimenta veniturile, Tiberiu Andrei Maria, așa cum se numește Smiley în buletin, a apărut și în alte filme românești. În ultima vreme a putut fi urmărit în peliculele “Selfie”,”Oh, Ramona!” sau”Nașa”, având un rol principal și în serialul “Cu un pas înainte”.

ADVERTISEMENT