Life

Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol, înainte de Paște. Cum s-au filmat, alături de fetița lor

29.04.2021 | 17:51
Smiley gest romantic pentru Gina Pistol inainte de Paste Cum sau filmat alaturi de fetita lor
Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol, înainte de Paște. Cum s-au filmat, alături de fetița lor. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut un gest romantic pentru iubita lui, Gina Pistol, chiar înainte de Paște. Cei doi s-au filmat într-o ipostază inedită alături de fetița lor, Josephine, care a venit pe lume la începutul lunii martie. 

Recent, juratul de la „Românii au talent” a lansat o nouă melodie, „Noi doi și noaptea”, iar el și frumoasa blondină le-au arătat fanilor câteva gesturi de afecțiune între ei, alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți pentru prima dată și, chiar dacă lucrurile au fost destul de dificile în prima lună, cei doi se bucură de clipele petrecute alături de rodul iubirii lor.

Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol, înainte de Paște. Cum s-au filmat, alături de fetița lor

Smiley și Gina Pistol s-au filmat în timp ce dansau pe noua piesă a artistului, care a ajuns în trending încă din prima zi de când a fost lansată. Artistul este foarte tandru cu partenera lui de viață, care are grijă să-i răspundă cu aceeași afecțiune la gesturile sale.

ADVERTISEMENT

După aceea, cei doi le arată fanilor o imagine de familie alături de fetița lor, Josephine, aflată într-un pătuț pentru bebeluși. Toată scena a fost filmată pe versurile noii melodii și a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol
Smiley, gest romantic pentru Gina Pistol. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Gina Pistol, îngrijorată pentru fiica ei

Zilele trecute, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că este îngrijorată pentru fetița ei, care simte imediat atunci când este mutată din brațe în pătuț sau în leagăn. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” nu știe ce să facă, deși este conștientă că nu este singura mămică aflată în această situație.

ADVERTISEMENT

„Am observat ceva la Josephine. Bine, cred că toți bebelușii fac asta. Îi dau să mănânce și o așez pe o pernă sau pe o păturică, să stea cât mai lejer. În timp ce mănâncă, adoarme.

O mai țin așa vreo 10 minute și apoi încerc să o pun foarte ușor, mă mișc în slow-motion, în baby nest. Și parcă are niște piticuți care îi spun: ‘Vezi că te-a pus mama ta în baby nest. Ce faci? Hai, trezirea!’.

ADVERTISEMENT

Zici că o pun pe ace, imediat se trezește. Nu pot să înțeleg. De ce faci, mami, asta?”, a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT