Life

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o destinație exotică cu micuța Josephine: „Ne bucurăm de prima vacanță în trei”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima lor vacanță în trei alături de micuța Josephine. Destinația aleasă pentru sejurul în familie este una exotică.
05.01.2022 | 15:38
Smiley si Gina Pistol au plecat intro destinatie exotica cu micuta Josephine Ne bucuram de prima vacanta in trei
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au plecat cu Josephine în prima lor vacanță în trei. Artistul a postat câteva imagini pe rețelele de socializare și le-a explicat internauților de ce nu a fost atât de activ în ultima vreme.

Juratul de la SuperStar România nu a specificat unde au plecat în vacanță, însă este vorba despre o destinație exotică, așa cum se poate vedea în peisajele de vis postate de cântăreț.

ADVERTISEMENT

Nu este prima vacanță peste hotare a micuței Josephine. În august, Smiley și Gina Pistol, împreună cu Mihai și Elwira Petre, au plecat câteva zile la Florența, unde și-au luat și copiii

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu micuța Josephine

Smiley i-a informat pe internauți că are parte de prima vacanță alături de Gina Pistol și Josephine, în formulă de trei. Destinația aleasă a fost una exotică, iar artistul a postat câteva imagini și clipuri video din vacanță.

ADVERTISEMENT

„V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă.

Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”, a povestit Smiley pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Românii au talent a așteptat mult timp acest moment, așa cum a specificat în descrierea unei imagini cu fiica lui la apus.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viața! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, a scris iubitul Ginei Pistol în urmă cu o zi.

ADVERTISEMENT

Josephine a făcut recent primii pași

Micuța Josephine le-a dat motive de bucurie părinților ei în urmă cu câteva săptămâni. Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a făcut primii pași, iar prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a imortalizat momentul.

Cei doi postează adesea fotografii cu fiica lor în diverse ipostaze, dar având grijă să nu-i dezvăluie chipul.

„Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi.

Dar este atât de încântată că merge încât nu-i pot lua aceasta bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate.”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram, în dreptul unui clip video cu Josephine.

ADVERTISEMENT