Life

Smiley și Gina Pistol, surpriză uriașă pentru fani. „S-au mutat” în celebra garsonieră de 11 mp din Cluj

Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au pregătit o atenție neașteptată pentru fanii care i-au criticat după sărutul pasional.
11.02.2022 | 21:31
Smiley si Gina Pistol surpriza uriasa pentru fani Sau mutat in celebra garsoniera de 11 mp din Cluj
Smiley și-a uimit fanii. Unde s-a „mutat” artistul cu iubita sa, Gina Pistol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Remarcile negative l-au făcut pe artistul și prezentatorul de la „Românii au talent” să le ofere internauților o surpriză uriașă. Cei doi s-au ”mutat” în celebra garsonieră de 11 mp.

Cântărețul originar din Pitești a încercat să le facă pe plac fanilor din mediul virtual și chiar le-a urmat sfatul celor care i-au spus să-și ia „o cameră”.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Smiley s-a amuzat copios și a publicat o imagine din imobilul din Cluj-Napoca, care a fost subiect „fierbinte” zilele acestea.

Smiley și-a uimit fanii. Unde s-a „mutat” artistul cu iubita sa, Gina Pistol

„V-am urmat sfatul și ne-am luat o cameră”, este mesajul lăsat de Smiley pe pagina sa de Instagram, alături de o poză din garsoniera de 11 mp din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Românii au talent” a editat o fotografie alături de frumoasa blondină, Gina Pistol, totul spre amuzamentul celor care îi urmăresc în mediul virtual.

Locuința a fost subiectul multor glume în ultimele zile, asta după ce a fost postată pe un site imobiliar, unde era dată spre închiriat. În cele din urmă spațiul și-a găsit chiriașul.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu Smiley și Gina Pistol a primit peste 25.200 de aprecieri din partea oamenilor, care au lăsat foarte multe comentarii de bun augur. Fanii s-au amuzat copios.

„Ați încăput amândoi?”, „Gina e supărată că nu a încăput și ea?”, „E vampir că nu se vede în oglindă” sau „Toți cei 11 mp? Nu e prea mult pentru doi”.

ADVERTISEMENT

„Foarte tare, ești tare glumeț. Este bine că ai avut doar tu loc în mica sufragerie și pe Ginuța ai lăsat-o la ușă”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți, pe Instagram.

Smiley și Gina Pistol, în garsoniera de 11 mp
Smiley și Gina Pistol, în garsoniera de 11 mp din Cluj. Sursa foto: Instagram.com

Smiley și Gina Pistol, imagine din garsoniera celebră din Cluj-Napoca

Postarea vine după ce în urmă cu aproximativ 24 de ore Smiley era aspru criticat pentru sărutul pătimaș cu partenera sa de viață, Gina Pistol.

Este vorba de imaginile de la filmarea clipului „Mi-aduc aminte”, a patra parte dintr-un „serialul” la care lucrează Smiley de câteva luni bune.

ADVERTISEMENT