Life

Smiley, grijuliu la nevoile iubitei sale. La ce a renunțat pentru sarcina Ginei Pistol

25.01.2021 | 23:51
Smiley grijuliu la nevoile iubitei sale La ce a renuntat pentru sarcina Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley, pe numele din buletin Maria Andrei Tiberiu, este tot mai grijuliu și atent la sarcina iubitei sale, Gina Pistol, care va naște în mai puțin de o lună și jumătate o fetiță. Artistul a renunțat la multe pentru blondină de când vedeta este însărcinată. 

Prezentatorul de la „Românii au talent” a profitat de vremea frumoasă din weekend pentru a-și scoate partenera la o plimbare prin parc, însă a fost nevoit să renunțe. Potrivit click.ro, cei doi îndrăgostiți au abandonat misiunea cu care au plecat de acasă din cauza aglomerației.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care cântărețul și moderatoarea de la „Chefi la cuțite” au dat relaxarea din Parcul Herăstrău pe o masă la terasă a fost și sarcina avansată a blondinei. Smiley este din ce în ce mai atent la nevoile iubitei sale, care îl va face tată pentru prima oară.

Smiley, atent la nevoile iubitei sale. Ce gest a făcut artistul pentru Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol se simt minunat unul în compania celuilalt, dovadă că sunt relaxați și mereu cu zâmbetul pe buze. Îndrăgostiții nu s-au întristat că nu s-au pot bucura de ziua primăvăratică din luna ianuarie și au încercat să-și facă plimbarea după prânz.

ADVERTISEMENT

Din păcate, frumoasa blondină nu s-a putut bucura de această plăcere de duminică pentru că oamenii au ieșit cu mic cu mare din case pentru a profita de razele soarelui. Chiar și cu măști de protecție, prezentatoarea de la „Asia Express” și cântărețul nu au „îndrăznit” să stea într-un loc suprapopulat.

Acest lucru i-a determinat pe cei doi să renunțe definitiv la plimbare. Sursa menționată mai sus mai arată că artistul și iubita sa nu au mai zăbovit mult prin oraș și s-au îndreptat spre Cernica, acolo unde locuiesc împreună de mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Scurtarea relaxării de duminică după-amiaza ar putea fi pusă și pe seama sarcinii vedetei, care este tot mai pronunțată. Gina Pistol se plânge că a luat în greutate și obosește mult mai repede, dovadă că acum este nevoită să facă pauze dese când merge pe jos.

„Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei.

ADVERTISEMENT

Știu că sunt mai pufoasă, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, dezvăluia blondina recent pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT