Life

Smiley, hotărâre surprinzătoare după ce a devenit tată. Ce nu mai face iubitul Ginei Pistol

13.03.2021 | 11:27
Smiley hotarare surprinzatoare dupa ce a devenit tata Ce nu mai face iubitul Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley a luat o hotărâre surprinzătoare după ce a devenit tată pentru prima oară. Iubitul Ginei Pistol este dispus să renunțe la ceea ce iubește mai mult pentru a sta alături de fiica sa și a frumoasei blondine. 

Prezentatorul de la Pro TV nu va mai susține niciun concert în perioada următoare pentru a se asigura că nu pierde niciun moment din viața micuței care a venit pe lume în urmă cu câteva zile. De asemenea, artistul nu va mai lua parte nici la filmări.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cântărețul s-a pregătit din timp pentru acest moment și a lucrat intens la câteva piese pe care le va lansa până la vară, în felul acesta putându-se ocupa mult mai mult de fiica sa și a prezentatoarei de la Antena 1, Gina Pistol.

Smiley, decizie radicală după nașterea fiicei sale. Ce nu mai face cântărețul

„Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult.

ADVERTISEMENT

Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă.

Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, au declarat surse apropiate cuplului, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase în seara zilei de 9 martie, anunțul fiind făcut de artist pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la „Românii au talent” a mărturisit că trăiește cele mai frumoase clipe din viața ta.

Gazda show-ului culinar „Chefi la cuțite” se simte foarte bine după ce a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 40 de ani, lucru care nu credea că i se va întâmpla vreodată. Frumoasa blondină și cântărețul se bucură de minunea lor, care în curând va fi botezată.

ADVERTISEMENT

Micuța, căreia cuplul nu i-a dezvăluit încă numele, va fi creștinată de Adrian Sârbu, prietenul și mentorul lui Smiley. Fondatorul postului de televiziune Pro TV este un exemplu pentru juratul de la „Vocea României”.

ADVERTISEMENT