Life

Smiley, impresionat de Nadia Comăneci. Cum a reacționat artistul când a văzut-o prima dată pe “Zeița de la Montreal”

15.07.2020 | 14:09
Smiley impresionat de Nadia Comaneci Cum a reactionat artistul cand a vazuto prima data pe Zeita de la Montreal
Smiley, impresionat de Nadia Comăneci. Cum a reacționat artistul când a văzut-o prima dată pe "Zeița de la Montreal"
ADVERTISEMENT

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști români ai momentului. Este aplaudat, apreciat, urmărit pe rețelele de socializare de zeci de mii de fani, dar și el, la rândul lui ete impresionat de performanța altor artiști, sportivi sau oameni care au făcut ceva pentru România.

Unul dintre ei este Nadia Comăneci, care a adus cinste României cu performanțele sportive. Când s-au întâlnit prima dată, artistul a rămas fără cuvinte, pentru că ea, zieța de la Montreal, i-a cerut să facă o poză pentru Twitter.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a povestit de curând întâlnirea cu Nadia și, parcă, și la acel moment îl mai încercau emoțiile. Amintirea dialogului și al momentului în sine i-au adus un zâmbet pe buze.

Cum l-a impresionat Nadia Comăneci pe Smiley

Smiley își amintește și acum, emoționat, prima întâlnire cu Nadia Comăneci. Se întâmpla, în urmă cu patru ani, la unul dintre meciurile Simonei Halep. Când artistul a ajuns în zona în care se afla fosta gimnastă, s-a blocat și a încercat să se așeze și el , timid, fără să deranjeze.

ADVERTISEMENT

Nadia, însă, l-a văzut, l-a recunoscut imediat și i-a cerut să imortalizeze momentul. “Când m-am întâlnit cu Nadia Comăneci eram la un meci cu Simona Halep și, în boxa ei, era Nadia…

Eu m-am așezat sfios, nu-mi venea să cred, iar ea a știut cine sunt și a vrut să facă o poză cu mine, să punem pe Twitter.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului m-am întâlnit cu o grămadă dintre oamenii pe care îi admiram când eram copil și pe care îi admir în continuare, evident. Am avut ocazia să cânt cu Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, cu Damian Drăghici, cu Mircea Baniciu.

Am cântat cu Holograf, cu Compact, adică am reușit să-mi îndeplinesc o grămadă de visuri care păreau nebunești, când eram mic. M-am cunoscut cu Ilie Năstase, care a și apărut într-un clip pe care l-am făcut noi. M-am întâlnit cu Nadia Comăneci””, a povestit cântărețul pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT