Life

Smiley, în juriu la Românii au talent. Ce s-a întâmplat cu Andi Moisescu

11.02.2021 | 17:23
Smiley in juriu la Romanii au talent Ce sa intamplat cu Andi Moisescu
Smiley, în locul lui Andi Moisescu în juriul de la Românii au talent. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Smiley, în juriu la Românii au talent! Nu, nu este o glumă! De asta vor avea parte telespectatorii PRO TV în ediția de vineri, 12 februarie, căci acest sezon este unul cu totul diferit.

Smiley a vorbit de nenumărate ori despre experiența lui ca prezentator al show-ului de talente, cel mai popular din România, însă în acest sezon a experimentat cum e să fie și la masa juraților, înlocuindu-l pe Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Show-ul care a început în urmă cu doar o săptămână va aduce pe micile ecrane momente din ce în ce mai interesante și schimbări la care fanii emisiunii nu se așteaptă.

Smiley îi ia locul lui Andi Moisescu la Românii au talent

Sezonul a fost filmat în condiții speciale, de pandemie, și tocmai de aceea producătorii au trebuit să adapteze și să reorganizeze totul din temelie.

ADVERTISEMENT

Prima mare modificare din sezonul 11 este absența publcului și înlocuirea acestuia cu unul virtual. Andi Moisescu părăsește la un moment masa juraților, iar PRO TV i-a găsit înlocuitor, nimeni altul decât carismaticul cântăreț Smiley.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, va declara Smiley în primele momente din postura de jurat. Ceilalți membri ai jurlui vor fi prezenți, cu alte cuvinte, Alexandra Dinu, Andra și Florin Călinescu nu vor lipsi.

ADVERTISEMENT

„Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, amărturisit Andi Moisescu, potrivit protv.ro.

Printre concurenți, o femeie în vârstă de 87 de ani, al cărei vis este să cânte

Printre concurenții care vor face spectacol în gala de mâine se numără o femeie în vârstă de 87 de ani a cărei poveste îi va emoționa pe jurați.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”, sunt declarațiile bătrânei care vrea să demonstreze că are talent la aproape 90 de ani!

O altă surpriză pentru jurați, dar și pentru telespectatori, este reîntâlnirea cu participanți din sezoanele anterioare, tineri talentați care își doresc o a doua șansă după ce în anii trecuți au fost refuzați.

 

 

ADVERTISEMENT