Life

Smiley, încă o declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce i-a transmis artistul iubitei sale

28.10.2020 | 20:43
Smiley inca o declaratie de dragoste pentru Gina Pistol Ce ia transmis artistul iubitei sale
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și se pare că, după ce au cucerit internetul cu videoclipul în care au anunțat că vor deveni părinți, aceștia nu se mai feresc să își declare public dragostea.

Deși au fost discreți inițial și au dorit să își țină relația departe de ochii curioșilor, Smiley și Gina își surprind acum fanii cu declarații emoționante în mediul online.

ADVERTISEMENT

Recent, Smiley a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, alături de un mesaj scurt și romantic pentru iubita sa, gest care a sensibilizat-o cu siguranță pe frumoasa prezentatoare TV.

Smiley, încă o declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce i-a transmis artistul iubitei sale

Smiley este un artist foarte activ pe rețelele de socializare, iar acum, după ce a făcut public anunțul că el și Gina așteaptă un copil, nu se mai ferește să își arate public iubirea față de partenera sa. Cântărețul și-a emoționat fanii după ce a publicat o fotografie cu el pe contul său de Instagram, alături de un mesaj scurt și plin de romantism pentru iubita sa.

ADVERTISEMENT

Se pare că Smiley este conștient de frumusețea partenerei sale și se mândrește foarte mult cu aceasta, motiv pentru care a ținut să îi facă acesteia o declarație de dragoste în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

Eu cu gandul la cat esti de frumoasa…

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

,,Eu cu gandul la cat esti de frumoasa…” a scris îndrăgitul artist în dreptul fotografiei.

Reacțiile nu au întârziat să apară, semn că Smiley și Gina Pistol au foarte mulți susținători.

ADVERTISEMENT

,,Asa sa fii mereu! Cu gandul si cu inima la cat e de frumoasa! Si cat de frumoasa va fi ca mamica!!!!” sau ,,Ce frumoasa este dragostea!” reprezintă o parte din comentariile fanilor.

Chiar și cântărețul Skizzo Skillz a reacționat la postarea lui Smiley printr-un comentariu plin de umor: “Merci bro!”, a scris acesta, stârnind amuzamentul internauților.

ADVERTISEMENT