Life

Smiley, ipostaza care a topit inimile fanilor. Cum a apărut alături de fiica lui

08.05.2021 | 14:34
Smiley ipostaza care a topit inimile fanilor Cum a aparut alaturi de fiica lui
ADVERTISEMENT

Smiley a postat un videoclip inedit pe rețelele de socializare, iar ipostaza în care a apărut alături de fiica lui a topit inimile fanilor. Artistul este mai fericit ca niciodată alături de Gina Pistol și de micuța Josephine, în vârstă de două luni. 

Chiar dacă nu își doresc să-i afișeze chipul fetiței lor în mediul online, cei doi îndrăgostiți mai postează, uneori, diverse imagini și clipuri video de la plimbări sau din casă, având grijă ca micuța să fie „ferită” de camerele de fotografiat.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, prezentatorul de la „Românii au talent” i-a impresionat pe fani cu videoclipul de pe reșelel sociale, filmat alături de Andra Iulia Stoicescu.

Smiley, ipostaza care a topit inimile fanilor. Cum a apărut alături de fiica lui

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din mediul online și au devenit părinți în urmă cu două luni, la începutul lunii martie. Chiar dacă primele săptămâni au fost ceva mai dificile, cei doi se descurcă de minune cu micuța Josephine și fac totul pentru a fi cei mai buni părinți pentru ea.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a filmat într-o ipostază de-a dreptul emoționantă pe rețelele de socializare, ținându-și fetița în brațe. El și actrița Andra Iulia Stoicescu au filmat un clip video care i-a lăsat fără cuvinte pe internauți.

Actrița l-a întrebat pe

Smiley și Gina Pistol, Josephine Ana Maria
Smiley, ipostaza care a topit inimile fanilor. Cum a apărut alături de fiica lui. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

de când este născută Josephine, iar acesta a răspuns „37 de săptămâni”. La rândul său, Smiley a întrebat-o pe actriță cât este ceasul, iar aceasta i-a răspuns cu ironie că sunt „524 de minute trecut de miezul nopții”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra Iulia Stoicescu✨Actor (@andra_iulia_stoicescu)

Ce spune Smiley despre rolul de tătic

„Sunt fix în camera fetiței, suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am trăit-o niciodată, ne trezim impreuna, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine și totul decurge conform planului, chiar dacă nu avem unul, fetița noastră este o minune pe ntru noi și ne bucurăm de fiecare clipă cu ea. Nu a început să zică tata!

E un lucru pe care nu ai cum să îl simți altfel, sunt sentimente noi pentru mine și Gina și ne-au scris mulți oameni, ne-au transmis sfaturi, au făcut glume.

ADVERTISEMENT

Adevărul e că o să trăim fiecare clipă, fie ea frumoasă, obositoare, chiar dacă te trezești la 4 dimineața e o plăcere, a declarat Smiley, la un moment dat, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT