Life

Smiley, o nouă ipostază unică alături de fiica lui. Cum s-a fotografiat iubitul Ginei Pistol cu Josephine 

Smiley s-a fotografiat într-o nouă ipostază unică alături de micuța Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. Artistul i-a cucerit pe fani cu noua imagine.
29.11.2021 | 17:21
Smiley o noua ipostaza unica alaturi de fiica lui Cum sa fotografiat iubitul Ginei Pistol cu Josephine
ADVERTISEMENT

Smiley s-a fotografiat într-o ipostază inedită alături de fiica lui și a Ginei Pistol, Josephine. Micuța a venit pe lume în martie, iar de atunci cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Deși are multe proiecte și este mai tot timpul ocupat, artistul găsește mereu timp pentru fetița lui. Juratul de la Superstar România i-a cucerit pe internauți.

ADVERTISEMENT

Smiley, o nouă ipostază unică alături de fiica lui, Josephine

Smiley a postat o nouă imagine cu fiica lui pe rețelele de socializare. Cântărețul se bucură de viața alături de Josephine și profită de fiecare moment împreună cu micuța.

Vedeta de la Pro TV și Gina Pistol sunt foarte discreți în legătură cu fiica lor în vârstă de aproape nouă luni. Cei doi postează regulat imagini cu Josephine, însă au ales să nu-i afișeze chipul pentru a nu o expune în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a fotografiat cu fiica lui în brațe, bucurându-se de timpul petrecut afară, la aer curat.

Smiley și fiica lui
Smiley și fiica lui, Josephine. Sursa foto: Instagram

Smiley a început, recent, să se ocupe de un nou proiect, în afară de noile melodii pe care le înregistrează sau emisiunile de la Pro TV în care apare.

ADVERTISEMENT

Artistul a lansat primul serial muzical, „Mai mult de o viață”, iar primul episod a apărut joi, 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al vedetei.

Serialul prezintă o poveste de iubire între doi tineri și îmbină muzica și actoria, așa cum a explicat cântărețul cu puțin timp în urmă. La acest proiect au participat cântărețul DOC, dar și Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Ce vor Smiley și Gina Pistol să-i ofere fetiței lor

Gina Pistol a devenit mămică la începutul lunii martie. Vedeta de la Antena 1 vrea să-i ofere fiicei sale tot ce are nevoie și să aibă o relație bună, din moment ce ea și mama ei nu au fost tocmai apropiate.

Prezentatoarea TV își dorește ca lucrurile să fie echilibrate și să nu-i ofere nici prea multe lucruri materiale. Blondina și partenerul ei de viață vor să fie cei mai buni părinți pentru Josephine.

„Nu vreau financiar să-i ofer foarte multe. Sau să nu-i dau. Vreau să găsim echilibru. Când îi oferi prea multe, material, încerci să umpli un gol, nu este OK. Andrei gândește la fel ca mine.

Să vedem ce va mai fi când va crește. Încercăm să fim noi doi echilibrați, să învățăm copilul să facă diferența, ce e bine, ce e rău, să sperăm că va alege calea bună.

Nu vreau să crească într-un bol de cristal”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT