Life

Smiley, jurizare atipică la Vocea României: „Parcă ai luat ciuperci înainte”. Cum au reacționat ceilalți antrenori

Smiley a jurizat în mod atipic prestația avută de o concurentă pe scena de la Vocea României. Artistul a mărturisit că nu știe de unde a avut tânăra inspirație.
30.09.2022 | 21:28
Smiley jurizare atipica la Vocea Romaniei Parca ai luat ciuperci inainte Cum au reactionat ceilalti antrenori
Smiley a jurizat în mod atipic o concurentă de la Vocea României. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Valeria Condrea a urcat pe scena de la Vocea României cu o interpretare originală a unei piese cunoscute, iar antrenorii au fost încântați, însă Smiley a avut un mod atipic de a o juriza.

Smiley, remarcă neobișnuită despre o concurentă de la Vocea României. De ce a considerat că „a luat ciuperci”

Valeria Condrea are 29 de ani, este arhitect de meserie și s-a născut în Chișinău. De mai mulți ani, ea locuiește la Paris și se axează pe carieră.

ADVERTISEMENT

A fost mereu pasionată de muzică, dar mama sa nu a încurajat-o, astfel că a ales o carieră care să-i asigure un venit sigur și nu a ajuns să cânte niciodată pe scenă.

Și-a făcut curaj să participe la Vocea României și nu doar atât, ea a interpretat într-un mod unic piesa Blue (Da Ba Dee).

ADVERTISEMENT

Toți ce cinci antrenori ai emisiunii s-au întors, încântați de ceea ce au auzit. Dacă Irina Rimes a spus, totuși, că prestația Valeriei nu a fost „wow” și că a greșit pe alocuri, colegii săi au ținut să o contrazică.

„O să-mi permit să nu fiu de acord cu Irina. Mie mi s-a părut genial ce ai făcut, eu sunt fan la astfel de interpretări unde artistul își arată caracterul, viziunea sa.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut ca ai distrus piesa asta în cel mai frumos mod, ca și cum cineva ar rupe o floare petală cu petală, dar eu îmi pun dorința. Ai fost extraordinară”, i-a spus Denis, solistul trupei The Motans.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

„Am stat cu urechile ciulite să văd unde se duce demența asta pe care ai făcut-o”

Când a luat cuvântul, Smiley a avut un mod atipic de a comenta prestația și i-a spus concurentei de la Vocea României că momentul său a fost unul psihedelic.

ADVERTISEMENT

„Am stat cu urechile ciulite să văd unde se duce demența asta pe care ai făcut-o tu și tu, nu știu, parcă ai luat ciuperci înainte, nu știu ce ai făcut.

Era ceva pe psihedelice, mi-aș dori să am o demență din asta în echipă, în cel mai frumos sens. Mi se pare o nebunie artistică”, a spus Smiley din scaunul dublu pe care-l ocupă împreună cu Theo Rose la Vocea României. 

Colegii săi l-au ascultat cu atenție, fără să facă vreo remarcă, iar Valeria a înțeles comparația și nu s-a simțit deloc jignită. Totuși, ea a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă, Denis concluzionând că solistul VAMA îi ia toți concurenții din față.

ADVERTISEMENT