Life

Smiley, lăsat cu gura căscată la SuperStar România: ”Va fi un moment viral la nivel mondial”

Așteptarea a luat sfârșit, iar în această seară are loc premiera celui mai așteptat show al toamnei: SuperStar România. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să îl caute pe cel care merită premiul de un milion de lei.
10.09.2021 | 14:51
Smiley lasat cu gura cascata la SuperStar Romania Va fi un moment viral la nivel mondial
ADVERTISEMENT

Concurenții de la SuperStar România se vor întrece în a-i impresiona pe jurați și a le demonstra că sunt cei mai buni. Pentru ca acest lucru să se întâmple, aceștia au de trecut diverse probe care le vor pune la încercare vocea, prezența scenică și modul în care își vor gestiona emoțiile.

Începe SuperStar România, la Pro TV

Jurații de la SuperStar România sunt gata să îl descopere pe cel mai bun care întrunește toate criiterile de mai sus.

ADVERTISEMENT

În prima ediție din această seară, câțiva dintre concurenți au reușit deja să surprindă foarte plăcut, semn că jurații de la SuperStar România vor avea o misiune foarte grea.

Smiley, impresionat de o concurentă la SuperStar România

Cu toate că nu toți concurenții au primit laudele juraților au fost și câțiva foarte buni, printre care și un tânăr cu o poveste de viață impresionantă, fără o familie care să-l susțină.

ADVERTISEMENT

”Așa o surpriză nu am primit demult. Ești un munte de emoție”, va susține Smiley, iar Marius îi va spune că interpretarea i-a adus lacrimi în ochi. Despre cine este vorba și cât de mult va conta încrederea primită de la jurați, puteți vedea în această seară la SuperStar România.

“Va fi un moment viral la nivel mondial”

O altă concurentă a venit sigură pe ea și gata să le arate juraților că merită premiul cel mare de la SuperStar România. Cu toate că extravganța ei, de-a lungul timpului, nu prea a fost apreciată de oameni, după cum ea însăși va mărturisi, țelul ei este să fie recunoscută pentru voce. I-a reușit din plin, iar jurații au avut doar cuvinte de laude.

ADVERTISEMENT

”Așa ar trebui să se prezinte toată lumea. Nu am mai auzit o voce ca a ta”, va spune Raluka laSuperStar România. Iar Smiley îi va oferi unul dintre cele mai frumoase complimente: ”Va fi unul dintre momentele virale, la nivel mondial”.

 SuperStar, cel mai așteptat show al acestei toamne

Pro TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea.  Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații care vor face parte din primul sezon.

ADVERTISEMENT

Este show-ul care își propune să transforme oamenii obișnuiți în niște adevărate superstaruri, așa cum și denumirea o spune.  Cei care își vor demostra talentul vor fi tineri cuprinși între 16 și 30 de ani.

Show-ul se va difuza în fiecare vineri și sâmbătă la Pro TV. Rămâne de văzut cine va fi următorul SuperStar al României.

ADVERTISEMENT
Tags: