Life

Smiley, mândru de burtica iubitei sale, Gina Pistol. Artistul a publicat o fotografie spectaculoasă

05.02.2021 | 11:49
Smiley mandru de burtica iubitei sale Gina Pistol Artistul a publicat o fotografie spectaculoasa
ADVERTISEMENT

Smiley este tare mândru de iubita sa, Gina Pistol, dar mai ales de pântecele blondinei care poartă o minune de fetiță. Artistul le-a arătat tuturor internauților cât de nerăbdător este să devină tată pentru prima oară. 

Juratul de la „Vocea României” a publicat o fotografie spectaculoasă pe rețelele de socializare, în care sărută burtica partenerei sale de viață. Prezentatorul de la „Românii au talent” este un părinte foarte grijuliu, care așteaptă cu sufletul la gură să-și țină copilul în brațe.

ADVERTISEMENT

Componentul trupei Simplu a ajuns la sufletele fanilor săi cu imaginea inedită alături de iubita sa. Fotografia a fost realizată la primele ore ale dimineții, Smiley petrecându-și ziua alături de Gina Pistol, care e însărcinată în ultimul trimestru.

Smiley, deschis cu fanii săi. A publicat o imagine cu burtica Ginei Pistol

„Dimineața cu fetele mele”, a scris Smiley pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini emoționante și intime în care sărută burtica de gravidă a iubitei sale, prezentatoarea de la Antena 1, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Fotografia a fost extrem de apreciată de fani, care s-au bucurat din toată inima că cei doi îndrăgostiți au ales să împărtășească acest moment frumos cu ei. Poza a adunat peste 46.000 de aprecieri, dovadă că sunt foarte iubiți de internauți.

„Cât de frumos! Iar ce urmează după ce se va naște minunea nici nu se poate descrie în cuvinte!❤️”, „Veți fi niște părinți extraordinari”, „Sunteți minunați”, „Super” sau „Ce frumos”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți pentru prima oară peste o lună, când prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” va aduce pe lume o fetiță.

Smiley sărută burtica Ginei Pistol
Smiley, imagine inedită cu burtica de gravidă a Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram.com

Micuța a venit pe neașteptate în viața vedetelor, blondina mărturisind la un moment dat că i s-a spus că nu poate face copii pe cale naturală. Blondina este de părere că această sarcină este o „minune”, motiv pentru care se bucură de fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy trăiește cele mai frumoase momente de când a aflat că va deveni mamă, chiar dacă acest lucru se întâmplă la 40 de ani.

ADVERTISEMENT