Life

Smiley, mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte de nuntă! Ce a transmis artistul

Ce mesaj emoționant a postat Smiley, cu doar câteva ore înainte de nuntă. Cântărețul se căsătorește sâmbătă cu Gina Pistol.
27.05.2023 | 00:24
Smiley mesaj emotionant cu doar cateva ore inainte de nunta Ce a transmis artistul
Smiley, mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte de nuntă. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol se vor căsători sâmbătă, 27 mai, iar cântărețul a transmis un mesaj emoționant înainte de eveniment. Artistul s-a fotografiat alături de viitoare lui soție și de fiica lor.

Smiley, mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte de nuntă

Antrenorul de la Vocea României și fosta vedetă de la Antena 1 s-au pregătit din timp pentru nuntă. Cei doi își vor uni destinele sâmbătă, după șase ani de relație, iar petrecerea va avea loc într-un cadru de vis.

ADVERTISEMENT

Încă de când sunt împreună, Smiley și Gina Pistol au avut o relație discretă. Au fost destul de rare momentele în care au vorbit despre povestea lor de dragoste.

Cu doar câteva ore înainte să se căsătorească cu femeia care l-a făcut tată, Smiley a postat un mesaj emoționant. Artistul a spus că și-a găsit mereu liniștea în lucrurile simple și că este foarte important să ne bucurăm de prezent, pentru că nu știm niciodată ce ne rezervă ziua de mâine.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Smiley este însoțit de o imagine în care cântărețul apare alături de viitoarea lui soție și de fiica lor. Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și de familia lor.

“Trăim într-o lume care știe atât de bine sa scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată.

ADVERTISEMENT

Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale. De asta cred că frumusețea sta mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar.

Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a transmis Smiley în mesajul postat pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Gina Pistol înainte de nuntă

Gina Pistol a avut parte de o săptămână foarte aglomerată înainte de nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare de la Antena 1 s-a ocupat de pregătirile pentru marele eveniment, însă a avut și alte probleme.

Baia vedetei a fost inundată, așa că a fost nevoită să cheme muncitorii pentru a rezolva problema. Vedeta este copleșită de toate lucrurile care i s-au întâmplat până acum. Partenera lui Smiley le-a mărturisit fanilor că simte nevoia să vorbească cu terapeutul ei pentru a trece cu bine peste această perioadă.

Vedeta se va căsători cu Smiley la Palatul Snagov. De la nuntă nu va lipsi micuța Josephine, care a venit pe lume în martie 2021. Familia și apropiații vor fi prezenți la eveniment, iar meniul va fi o combinație între preparatele tradiționale și fine dining, potrivit cancan.ro.

De mâncare se vor ocupa chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Decorul va fi unul simplu și elegant, după cum au dezvăluit apropiații celor două vedete pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT