Life

Smiley, mesaj important pe rețelele sociale. Cum a răspuns la o întrebare simplă: „Cea mai frumoasă zi”

Smiley a postat un mesaj important pe rețelele de socializare. Iubitul Ginei Pistol le-a dezvăluit fanilor ce răspuns a oferit la întrebarea despre cum i-a fost ziua.
23.12.2021 | 00:15
Smiley mesaj important pe retelele sociale Cum a raspuns la o intrebare simpla Cea mai frumoasa zi
ADVERTISEMENT

Smiley a primit o întrebare simplă astăzi, însă răspunsul pe care l-a oferit a fost unul cu totul neașteptat. Juratul de la SuperStar România a fost întrebat cum este ziua lui.

Iubitul Ginei Pistol a răspuns, fără ezitare, că are parte de „cea mai frumoasă zi”, deși nu i s-a întâmplat ceva în mod special.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul a avut și dureri de cap și nici nu a primit vești foarte bune. Cu toate acestea, cântărețul spune că această zi a fost una dintre cele mai frumoase trăite vreodată.

Smiley, mesaj important pe rețelele sociale

Smiley a scris o postare cu care i-a impresionat pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Cântărețul a fost întrebat cum este ziua lui, iar răspunsul a fost unul inedit.

ADVERTISEMENT

Deși nu a avut parte doar de lucruri frumoase, artistul a ținut să le transmită fanilor un mesaj important.

Nu a știut să răspundă la întrebarea „cum e ziua ta”, așa că a ezitat și a oferit, în schimb, un răspuns neașteptat. Indiferent de ce s-a întâmplat, vedeta Pro TV le-a spus fanilor că a căutat să facă această zi „cea mai frumoasă”.

ADVERTISEMENT

„Pe la prânz m-a întrebat cineva: cum e ziua ta? — E cea mai frumoasă zi! Nu mi s-a întâmplat nimic deosebit, ba chiar m-a durut capul o vreme și nici n-am primit cele mai bune vești.

Cu toate astea ziua mea a fost una dintre cele mai frumoase de până acum. Cu puțin mai buna decât restul celor mai frumoase zile din viața mea. Nu știu cu ce… poate cu faptul ca și azi am căutat să am cea mai frumoasă zi”, și-a început Smiley postarea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Cred că așteptăm prea mult cele mai frumoase zile”

Artistul este de părere că oamenii așteaptă să aibă parte de lucruri speciale ca să aibă cea mai frumoasă zi. Smiley nu vrea să aibă doar câteva zile frumoase, ci zeci de mii.

Iubitul Ginei Pistol consideră că perspectiva asupra lucrurilor contează și că depinde de fiecare om să-și creeze cea mai frumoasă zi.

„Eu cred că așteptăm prea mult cele mai frumoase zile uitând că e mai ușor să căutăm să le facem.

Așteptăm ziua aia spectaculoasă ca la sfârșitul ei să exclamăm: a fost cea mai frumoasă zi din viața mea! La sfârșitul vieții ne dam seama ca au fost doar câteva…

Eu nu vreau să mă mulțumesc cu câteva, eu vreau să am măcar 10.000 de cele mai frumoase zile în viața mea, iar pentru asta încerc să Cred, cat mai des, în fiecare dimineață, că urmează cea mai frumoasa zi din viața mea…”, a mai scris artistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Smiley are multe motive de bucurie. Este împlinit atât în plan personal, cât și profesional. Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol, îl așteaptă zilnic acasă. Micuța a făcut recent primii pași, marcând astfel un moment special pentru cei doi părinți.

ADVERTISEMENT