Life

Smiley, mesaj îngrijorător pentru fani. Ce a pățit iubitul Ginei Pistol

Smiley, postare surprinzătoare pe una dintre rețelele sale de socializare. Ce i s-a întâmplat partenerului Ginei Pistol recent.
15.11.2022 | 23:41
Smiley mesaj ingrijorator pentru fani Ce a patit iubitul Ginei Pistol
Smiley, postare surprinzătoare. Ce i s-a întâmplat partenerului Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Românii au talent, care este și antrenor la Vocea României, a distribuit un mesaj îngrijorător pentru fani. Ce a pățit iubitul prezentatoarei de la Chefi la cuțite, cu care are o relație de peste 5 ani.

Smiley, postare surprinzătoare. Ce i s-a întâmplat partenerului Ginei Pistol

Smiley este foarte activ în mediul virtual, acolo unde a făcut o postare de-a dreptul surprinzătoare. Renumitul cântăreț a rămas fără un bun de valoare, fără să ofere prea multe detalii despre acest incident neașteptat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, îndrăgitul artist nu mai are telefonul mobil în care a adunat amintiri plăcute cu iubita sa, Gina Pistol, și cu fiica lor, Josephine. Din păcate, vedeta a pierdut foarte multe lucruri, nu doar imaginile cu persoanele dragi.

„Mi s-a furat telefonul ieri!”, a spus prezentatorul de la Românii au talent, pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este singura situație neplăcută prin care trece Smiley în ultima perioadă. Cântărețul a fost nevoit să-și anuleze mai multe concerte și evenimente după ce a avut probleme serioase de sănătate și a luat o pauză.

Smiley, probleme pe bandă rulantă

Smiley anunța în urmă cu doar câteva zile că nu mai are deloc voce, fiind foarte răgușit. Juratul de la Vocea României și-a cerut scuze de la toți pe care urma să-i întâlnească în această săptămână, promițând că se va revanșa.

ADVERTISEMENT

Diagnosticul primit de artist din partea medicilor a fost cel de laringită acută. Așadar, repaosul vocal total și tratamentele cu aerosoli i-au fost recomandate pentru o perioadă de 7 zile. În plus, vedeta a trebuit să renunțe la concerte, ședințe la studio și înregistrări.

„Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta.

ADVERTISEMENT

Promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a mai precizat Smiley în urmă cu aproximativ o săptămână, tot în mediul virtual.

ADVERTISEMENT