Life

Smiley, mesaj pentru români de 1 decembrie. Cântărețul i-a emoționat pe fani

01.12.2020 | 15:41
Smiley mesaj pentru romani de 1 decembrie Cantaretul ia emotionat pe fani
Smiley, mesaj pentru români de 1 decembrie. Cântărețul i-a emoționat pe fani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Smiley a postat un mesaj pe rețelele de socializare, iar cuvintele lui i-au emoționat pe fani. Urmăritorii au reacționat imediat la urările pe care le-a transmis cântărețul, însoțite de o fotografie inedită. 

Smiley se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Este într-o relație cu Gina Pistol de mai bine de trei ani și urmează să aibă o fetiță la începutul anului viitor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul este foarte activ pe rețelele sociale și ține legătura cu fanii în fiecare zi. Chiar dacă este ocupat, artistul nu uită să-i țină la curent pe cei 2 milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram. De data aceasta, Smiley a postat un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României.

Smiley, mesaj pentru români de 1 decembrie. Cântărețul i-a emoționat pe fani

Smiley i-a emoționat pe fani cu ultima postare de pe Instagram. Celebrul cântăreț a postat o fotografie alături de un cal, iar mesajul care o însoțește este de-a dreptul impresionant.

ADVERTISEMENT

Partenerul Ginei Pistol a postat un mesaj de 1 decembrie cu ocazia Zilei Naționale a României, la care urmăritorii au reacționat imediat.

„să crezi în oameni. să crezi că aproape toți sunt oameni buni ce se străduiesc să facă bine (pr)in viețile lor. să crezi în acțiunile, în capacitatea, în rostul și în adevărul oamenilor de lângă tine. să crezi în tine cu tăria celui care știe că asta îl face mai tare și pe cel de lângă. să dăruiești necondiționat din tot ce simți, ce ai si ce iubești. să fii recunoscător că trăiești, că ești sănătos, că simți, că ești liber și că poți iubi. să te bucuri ușor de ☀️?✨?☁️?❤️ să vezi viața în toată măreția ei. să fii sincer. să nu-ți fie frică. la mulți ani, România!”, a scrs artistul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)


Fanii au umplut secțiunea de comentarii cu urări de Ziua Națională, iar unii au rămas impresionați de mesajul artistului. „Ce zâmbet cald! La mulți ani!”, „Foarte frumos spus! Mulțumesc pentru vorbele frumoase! La mulți ani!”, „Andrei! Ești luminat, evoluat și înțelept! Bravo!! Un exemplu viu pentru toți românii!!”, au fost câteva dintre comentarii.

Mai multe vedete și-au transmis urările cu ocazia zilei de 1 decembrie, atât de importantă în istoria României. De altfel, posturile TV au pregătit un program special pentru ziua de astăzi cu această ocazie, iar Pro TV nu face excepție.

ADVERTISEMENT

Smiley va putea fi văzut în această seară, începând cu 20:30, alături de actualii și foștii jurați de la „Vocea României” într-o reuniune de excepție, la Pro TV. Din păcate, sezonul 10 al emisiunii nu a putut avea loc anul acesta din cauza pandemiei, iar jurații au pregătit momente inedite pentru a compensa absența show-ului.

Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt actualii jurați ai emisiunii, iar foștii jurați se alătură și ei la acest eveniment inedit, mai exact Andra, Adi Despot și Marius Moga. Artiștii vor interpreta melodii fie singuri, fie alături de concurenți pe care i-au antrenat.

ADVERTISEMENT