ADVERTISEMENT
Life

Smiley, moment de sinceritate. Ce nu-i va spune niciodată copilului său și al Ginei Pistol

Autor: Alexa Serdan | 15.02.2021 | 23:50
Smiley, moment de sinceritate. Ce nu-i va spune niciodată copilului său și al Ginei Pistol
Smiley, moment de sinceritate. Ce nu-i va spune niciodată copilului său și al Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram.com

Smiley vorbește tot mai des despre fiica sa și a prezentatoarei Gina Pistol, dezvăluind într-un moment de maximă sinceritate ce nu-i va spune niciodată copilului care urmează să vină pe lume în martie.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea fără perdea făcută recent de cântăreț are foarte mare legătură cu fostele partenere de viață. Juratul de la „Vocea României” de la Pro TV susține că nu și-ar dori ca fiica sa să știe cu câte femei a fost înainte de a-i cunoaște mama.

Cântărețul și frumoasa blondină nu s-au îndrăgostit la prima vedere, însă relația lor durează de mai bine de 4 ani. Smiley nu exclude varianta căsătoriei, mai ales că va fi părinte pentru prima oară alături de prezentatoarea „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Smiley, sincer și deschis. Ce nu va știi fiica sa și a Ginei Pistol

„Ce nu ai vrea să afle niciodată copilul tău despre tine?”, a fost întrebarea pe care Damian Drăghici i-a adresat-o lui Smiley, în cadrul podcast-ului pe care-l realizează pe Youtube.

Răspunsul cântărețului nu a întârziat să apară, fostul component al trupei Simplu oferind o replică în stilul caracteristic. Prezentatorul de la „Românii au talent” a spus totul fără prea mare ezitare, zâmbetul fiindu-i nelipsit.

ADVERTISEMENT

„Cu câte fete am fost înaintea lu’ maică-sa”, a spus artistul, care urmează să devină tată pentru prima oară în mai puțin de o lună.

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de emoționați legat de venirea pe lume a bebelușului. Juratul de la Pro TV abia așteaptă să o țină pe micuță în brațe, precizând recent că fetița se vede a fi foarte frumoasă la ecografiile de până acum.

ADVERTISEMENT

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc.

La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a spus vedeta în emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!