Life

Smiley nu a fost pe lista de invitați la nunta Simonei Halep. Ce s-a întâmplat între ei, în trecut

Smiley nu s-a regăsit pe lista de invitați la nunta Simonei Halep. Toți se așteptau ca artistul să urce pe scenă, dar acesta nu și-a făcut apariția. În trecut s-a spus că Smiley și jucătoarea de tenis ar fi format un cuplu.
17.09.2021 | 08:11
Smiley nu a fost pe lista de invitati la nunta Simonei Halep Ce sa intamplat intre ei in trecut
Smiley nu a fost pe lista de invitați la nunta Simonei Halep. Ce s-a întâmplat între ei, în trecut
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a măritat cu Toni Iuruc în urmă cu două zile. Chiar dacă inițial s-a spus că va fi un eveniment restrâns în final la petrecere au venit peste 300 de invitați.

Smiley nu s-a numărat printre aceștia, chiar dacă cei doi sunt prieteni buni.

În urmă cu cinci s-a zvonit că ar fi avut chiar o relație, dar cei doi au negat.

Smiley nu a fost pe lista de invitați la nunta Simonei Halep. Ce s-a întâmplat între ei, în trecut

Simona Halep și Smiley au fost destul de apropiați în urmă cu cinci ani. Aceștia au fost văzuți împreună în mai multe ocazii și chiar s-a zvonit că i-ar lega mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți s-au așteptat ca artistul să se regăsească pe lista de invitați la nunta sportivei, dar nu și-a făcut apariția. S-a spus că ar urca pe scenă, însă nimic nu a fost adevărat.

Potrivit WOWbiz, în momentul în care Simona Halep spunea “Da” în fața ofițerului stării civile, artistul era în studio și lucra la noile sale proiecte. Cel mai probabil, Smiley și Gina Pistol vor primi invitația pentru evenimentul de anul viitor, atunci când jucătoarea de tenis va face căsătoria religioasă și când va avea loc o petrecere mult mai mare cu peste 500 de invitați.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Smiley

Zvonurile în legătură cu o posibilă relație între cei doi au apărut în 2016. Aflat în SUA, artistul a fost văzut la un meci al Simonei, la turneul de la Indian Wells.

Și-a făcut apariția apoi și la al doilea turneu, la Miami. În acel moment deja se spunea că cei doi ar forma un cuplu. După meciuri și-au petrecut timpul împreună, dar mereu au fost însoțiți și de alți sportivi. De-a lungul timpului, artistul i-a transmis mai multe mesaje în mediul online în care o felicita pe Simona Halep pentru performanțele sale.

ADVERTISEMENT

Cei doi au negat în repetate rânduri că ar fi format un cuplu.

“Nu am niciun fel de legătură romantică cu Simona Halep. Ne-am văzut de două ori în viața noastră: o dată la un antrenament de-al ei și o dată la un meci. M-a surprins că s-a scris despre asta și că s-a făcut o legătură între asta, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni.

 Nu-mi place că oamenii au început să caute doar senzaționalul și nu senzaționalul la modul extraordinar, ci cel pe care-l putem bârfi la colțul blocului. Mi se pare că dacă nu există ceva de genul, nu mai e interesant”, declara Smiley la un post de televiziune în urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT