Life

Smiley nu a mai răbdat! Vedeta, mesaj usturător după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Smiley a avut un mesaj cât se poate de dur la adresa celor care l-au huiduit pe Babasha la concertul Coldplay.
17.06.2024 | 13:15
Smiley nu a mai rabdat Vedeta mesaj usturator dupa ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay
Smiley s-a alăturat galeriei de vedete care au reacționat dur la huiduielile primite de Babasha la concertul Coldplay / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley s-a alăturat galeriei de vedete care au reacționat dur la huiduielile primite de Babasha la concertul Coldplay. Artistul dezvăluie, totodată, că, în acel moment, a avut o reacție de rușine supremă.

Ce spune Smiley despre huiduielile adresate lui Babasha la concertul Coldplay

Smiley consideră că cei care au huiduit cele trei minute de prestație au uitat de esența democrației: dreptul la exprimare liberă. Și, explică Smiley, gestul pe care l-au făcut cei care l-au pus la colț pe Babasha este unul revoltător și strică imaginea României.

ADVERTISEMENT

„Într-o societate civilizată, părerea, deci dreptul la opinie și la exprimare liberă nu este huiduit și nu este blamat. Bă, eu am o părere. Dacă părerea mea nu este aceeași ca a ta, nu trebuie să arunci cu pietre în mine. Bă, nu poți să faci așa ceva și dacă nu ești de acord și dacă nu îți place muzica, nu poți.

Păi cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Ești nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta, tu îl huidui? Ce societate sănătoasă face așa ceva? Mă, dacă nu ești de acord cu cineva, aștepți să se termine momentul, trecem mai departe. Doar trebuie să fim de acord că nu suntem de acord”, spune vedeta.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că li s-a întâmplat niciodată treaba asta”

Mai mult decât atât, mai spune Smiley, cei de la Coldplay nu au greșit cu absolut nimic când l-au adus pe Babasha pe scenă, lângă ei. Ba chiar, susține artistul, ideea trupei de a aduce un lider din trendingul Youtube din România a fost una foarte bună. În schimb, reacția publicului a fost dezastruoasă.

„Ei sunt din altă cultură, vin după un turneu de 5 ani în care au făcut treaba asta în fiecare țară. Nu cred că li s-a întâmplat niciodată treaba asta și unde au luat muzică locală, autentică, de-a lor. S-au uitat.

ADVERTISEMENT

Adică te uiți în top și primul loc în top, cel mai ascultat om în momentul ăsta este cutare. Te gândești că oamenii asta ascultă, asta le place, adică nu te gândești că s-ar putea ca oamenii, fix oamenii care vin pe stadion să nu asculte asta.

”Adică să ți se dea șansa să faci asta, adică ești nebun la cap, cum să nu faci asta”

N-ai cum să te gândești la asta, sigur nu s-au așteptat. Că nici eu nu m-am așteptat. Eu eram în teren, eram la 10 metri de scenă. Îmi venea să mă cuibăresc, să stau așa. Realmente eu m-am pus în locul oamenilor de pe scenă, în locul băiatului ăsta care nu are realmente nicio vină, nicio treabă.

ADVERTISEMENT

 Adică să ți se dea șansa să faci asta, adică ești nebun la cap, cum să nu faci asta? Noi am vrut să facem un moment frumos, am cântat, nu am făcut nimic altceva, am cântat o piesă!

Mă, mă puneam în locul lor și mă gândeam cum să te simți tu ca artist când faci ceva din suflet, liber, frumos, ești convins că faci ceva frumos care îi va bucura pe români, pentru că e o muzică în limba română, care e numărul 1 în trending. M-au trecut toate transpirațiile, m-a durut sufletul”, a mai spus Smiley pe contul său de socializare.

Dacă în prima zi Babasha a fost huiduit, a doua zi, la cel de-al doilea concert Coldplay s-au schimbat lucrurile. Iar în viața publică a avut loc o adevărată dezbatere cu privire la reacția celor care l-au huiduit pe manelistul Babasha.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Reguli noi pentru folosirea acestor tichete. Dacă nu sunt utilizate în 30 de...
Reguli noi pentru folosirea acestor tichete. Dacă nu sunt utilizate în 30 de zile vor fi anulate automat
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Amănunte bizare despre atacatorul lui Trump. Ce avea în telefon
Amănunte bizare despre atacatorul lui Trump. Ce avea în telefon
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”