Life

Smiley, o nouă imagine de senzație. Cum a apărut alături de fiica sa și ce făcea Gina Pistol în acest timp

Smiley, pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, demonstrează că este un tată extrem de grijuliu, dar și atent la nevoile iubitei sale, Gina Pistol.
02.09.2021 | 08:58
Smiley o noua imagine de senzatie Cum a aparut alaturi de fiica sa si ce facea Gina Pistol in acest timp
ADVERTISEMENT

De când a venit pe lume fiica sa și a prezentatoarei de la Antena 1, cântărețul și-a schimbat prioritățile și a încercat să pună carieră pe locul doi o perioadă.

Juratul de la „Vocea României” le-a arătat celor care îl urmăresc în mediul virtual cum se descurcă în rolul de tată, dar și ce face pentru ca frumoasa blondină să aibă parte de puțin răsfăț.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Smiley s-a filmat în timp ce o plimba pe Josephine cu căruciorul, Gina Pistol bucurându-se de câteva clipe de relaxare. Fosta vedetă Playboy apare la coafor.

Smiley, atent la nevoile iubitei sale, Gina Pistol. Cântărețul a rămas să aibă grijă de fiica lor

„Cu mami la treabă”, a scris artistul legat de postarea în care apare Gina Pistol la coafor, iar el plimbând căruciorul prin preajma blondinei.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu și-a scăpat din ochi copilul născut în luna martie, chiar dacă a rămas în grija partenerului ei de viață.

Smiley se descurcă de minune în calitate de părinte, mărturisind la un moment dat că este foarte implicat. Vedeta de la Pro TV este cucerit de Josephine Ana cu care petrece foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

„Vara asta am stat mai mult acasă, dar cu mare bucurie. M-am trezit în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze. Descoperim în fiecare săptămână mișcări noi, sunete noi, expresii noi ale feței. 

Mie îmi e ușor deocamdată, nu tații duc greul, ce-i drept. Mă bucur foarte mult, îmi place să stau cu ea. La prima băiță cred că am slăbit vreo două kilograme, dar apoi m-am obișnuit, acum nu mi-e frică”, a declarat cântărețul în emisiunea „Vorbește lumea”.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Smiley pentru Josephine Ana

În cadrul aceluiași show de televiziune Smiley a vorbit și despre planurile pe care le are pentru fiica sa. Artistul nu vrea decât ca micuța să fie sănătoasă pentru că în rest va avea de toate.

Josephine Ana va beneficia de tot sprijinul necesar în alegerile pe care le va face în această viață și cu siguranță, se va bucura de momente frumoase alături de familia sa.

„Nu-mi fac planuri pentru ea, îmi doresc sănătoasă și să-i acord sprijinul necesar în tot ceea ce-și va dori să facă. Nu știu la ce să mă aștept. Abia aștept să o descopăr, să se descopere ea”, a mai spus iubitul Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT