Life

Smiley, o nouă imagine emoționantă cu Josephine. Cum i-a fotografiat Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol sunt topiți după fiica lor, Josephine Ana, pe care o fotografiază în tot felul de ipostaze emoționante.
12.08.2021 | 14:43
Smiley o noua imagine emotionanta cu Josephine Cum ia fotografiat Gina Pistol
ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” este tare mândru de micuța venită pe lume pe 9 martie 2021, postând recent o nouă imagine în care apare alături de ea.

Smiley a reușit să-i emoționeze pe cei care-l urmăresc în social media. Prezentatorul de la „Românii au talent” o ține strânsă în brațe pe Josephine, mărturisind că așa uită de probleme.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu doar că-și ține copilul în brațe, ci îi arată bebelușului toată dragostea pe care i-o poartă, asta pentru că îl pupă tandru pe frunte.

Smiley, o nouă imagine cu Josephine. Cântărețul este topit după fiica sa

„Procedeu rapid de a uita toate grijile…”, a scris Smiley, pe rețelele de socializare în dreptul fotografiei cu Josephine Ana.

ADVERTISEMENT

Imaginea a strâns într-un timp relativ foarte scurt peste 30.300 de aprecieri, dar și foarte multe mesaje și încurajări din partea celor care sunt la rândul lor părinți.

„Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna”, „Îngemănare perfectă”, „Cele mai prețioase momente pe care le poți trăi! Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!” sau „Exact… cât timp o ai în brațe dispare totul din jurul tău”, sunt câteva comentarii din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

De altfel nici nu avea cum să fie diferit, asta pentru că Smiley este un tată foarte implicat și care a lăsat cariera pe plan secund de când s-a născut fiica sa și a Ginei Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit părinte

Artistul și-a schimbat complet viața de când a devenit tată la 38 de ani. Deși a mai reluat o parte din activitățile sale, tot petrece timp cu bebelușul căruia îi cântă diferite cântece sau îi schimbă scutecele.

ADVERTISEMENT

„Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc.

Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea”, a mărturisit Smiley, în emisiunea „Vorbește lumea”, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT