Life

Smiley, planuri mărețe pentru fiica lui și a Ginei Pistol: „Mă gândesc să fac o piesă cu ea”

Smiley are planuri mărețe pentru Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. Artistul se gândește să scoată o piesă împreună cu micuța și cu mama ei.
09.06.2021 | 15:54
Smiley planuri marete pentru fiica lui si a Ginei Pistol Ma gandesc sa fac o piesa cu ea
ADVERTISEMENT

Au trecut doar trei luni de când a devenit tatăl unei fetițe, însă Smiley are deja planuri mărețe pentru fiica lui. Artistul se gândește să scoată o melodie cu Gina Pistol și micuța Josephine.

Juratul de la „Vocea României” și-a auzit fetița gângurind și consideră că micuța are o voce foarte melodioasă. Smiley nu exclude o colaborare cu fetița lui și cu mama ei.

ADVERTISEMENT

Smiley, planuri mărețe pentru fiica lui și a Ginei Pistol: „Mă gândesc să fac o piesă cu ea”

Smiley se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit. Artistul are o carieră de succes, se iubește cu Gina Pistol de patru ani, iar în martie s-a născut primul lor copil.

Cântărețul este foarte fericit de când a devenit tătic și deja are planuri pentru fiica lui, dar și pentru Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Smiley se gândește să scoată o melodie cu Gina Pistol și cu Josephine, fiind de părere că vocea fetiței atunci când gângurește este foarte melodioasă.

„Mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală.

ADVERTISEMENT

Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…”, a declarat artistul pentru click.ro.

Artistul a recunoscut că iubita lui este pasionată de muzică și că a luat lecții de canto, la un moment dat. Astfel, o piesă împreună cu ea și cu fiica lor ar fi un adevărat succes.

ADVERTISEMENT

„Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică”, a continuat Smiley.

Smiley a mai declarat, pentru sursa citată anterior, că botezul lui Josephine va avea loc anul acesta. Vedeta Pro TV nu a dezvăluit o dată exactă pentru că ar vrea să păstreze astfel de momente doar pentru familie.

Smiley, un nou proiect de succes, SuperStar România

În această toamnă, Smiley va juriza concurenți talentați în noul show muzical de la Pro TV, SuperStar România.

Alături de Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, Smiley se va afla la masa juriului. Este un nou format, diferit de ce a făcut până acum iubitul Ginei Pistol.

Întrebat dacă îi este dor de „Vocea României”, care nu se ține nici anul acesta din cauza pandemiei, Smiley a spus că show-ul îi lipsește foarte mult.

„Da, foarte mult. Cred că şi ei de mine”, a declarat acesta pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT