Video. Simona Halep, susţinută de Smiley la Miami: “I-am scris lui Horia în timpul meciului”

Irina Aldea   
in Simona Halep
23/03/2018, 12:05
Video. Simona Halep, susţinută de Smiley la Miami: “I-am scris lui Horia în timpul meciului”

Smiley a mers la Miami şi nu a ratat şansa de a urmări partida Simonei Halep, pe care a încurajat-o în meciul-test cu Oceane Dodin. Artistul din România a trăit la intensitate maximă finalul partidei şi a dezvăluit ce schimb de mesaje a făcut cu Horia Tecău, după primul set.

“În primul set am fost un pic încordat. Mi s-a părut că în primul set a fost aşa, doar să vadă despre ce e vorba. I-am scris lui Horia în timpul meciului “suntem încordaţi aici”. Mi-a zis “stai liniştit, că a băgat-o în corzi un pic, să vadă despre ce e vorba”, a spus Smiley la finalul unei partide incredibile trecute cu brio de liderul mondial din WTA.

Smiley: “Simona Halep, o româncă de succes”

“Mă bucur foarte tare că am ocazia să văd o româncă foarte talentată, care e susţinută de o grămadă de alte naţii. E o româncă de succes. Nu sunt un mare urmăritor al tenisului, dar orice român care reuşeşte o performanţă la nivel mondial e de urmat şi de încurajat. Nu am avut foarte multe interacţiuni în viaţa privată cu Simona. Mă simt onorat şi bucuros că am ocazia să o cunosc şi că am ocazia să o încurajez de pe margine la meciuri. La asta se rezumă totul. Aşa s-a nimerit, să fiu aici”, a adăugat Smiley.

Simona Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska. Franţuzoaica a ajuns pe tabloul principal în calitate de lucky loser, după ce se retrăsese în ultimul tur al calificărilor. Dodin a dezvăluit chiar că se afla în drum spre aeroport în momentul în care a primit vestea că a primit un loc pe tablou.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României: FCSB – Unirea Alba Iulia, Chindia – CFR Cluj şi Dinamo – Dacia Unirea Brăila în 16-imi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×